Az NFLPA szerint Greg Schiano szivárogtatta ki Freeman drog program státuszát

Bár Josh Freeman már több mint egy hete a Vikingek játékosa, a Freeman saga csak nem akar véget érni itt Tampa Bay-ben, pedig jelenleg van ezer más problémánk is. Az NFLPA ugyanis úgy gondolja bizony vezetőedzőnk, Greg Schiano felelős azért, hogy napvilágra került Josh Freeman részvétele a liga drog programjában. Legalábbis erről számolt be a mai napon az USA Today. Az NFLPA vizsgálatot szeretne ez ügyben indítani, és a liga segítségét kérték ebben. Korábban nem igazán volt jellemző, hogy az NFL nagyon foglalkozott volna ilyen titoktartás sértési ügyekkel, ezért is szeretné most a játékosok érdekvédelmi szervezete a segítségüket kérni, egy közös kivizsgáláshoz.

Az USA Today szerint, az NFLPA jelenleg rendelkezik olyan információkkal, hogy Greg Schiano közvetve beszélt más "Kalózokkal" Freeman állapotáról, és így szivárgott ki a hír. Persze Schiano határozottan tagadja, hogy valaha is beszélt volna erről bárkivel. Ha bebizonyosodik, hogy valóban Schiano a ludas az ügyben, a Buccaneers-nek azonnal fegyelmi eljárás alá kellene vonnia az edzőt. Igazság szerint azt a vezetőedzőt aki megszegi a titoktartást, bizony ki is kéne rúgni a csapattól. Az NFLPA-nek azonban semmi bizonyítéka nincs a dolog kapcsán. És azt hiszem ez egy olyan szituáció, amit mindezek hiányában nagyon nehéz rákenni valakire. Valamint az ügy kivizsgálása sem lenne egyszerű.

Persze a tényen nem változtat, hogy a Buccaneers amúgy sem túl népszerű franchise-a, ismét kapott egy fekete pontot a ligától. Mintha még nem gyűjtöttünk volna eleget az elmúlt pár hónapban.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu