Sean Payton-tól nem szabadul a Buccaneers

Sean Payton. A csoportellenfél Saints vezetőedzőjeként 2006 és 2021 között sok borsot tört kalózaink orra alá. 22:12-őn állt éppen a Bucs ellen a győzelem/vereség mutatója head coach-ként (ebbe benne foglaltatik, amikor 2012-ben éppen a lelátón ücsörgött a "Bounty csíntevés" miatti kispadról való száműzettetése okán), amikor váratlanul visszavonult. Akkor azt hittük, ellovagolt a naplementébe. Majd egy év kihagyás után visszatért...Denverbe.

Most újra itt van és bár volt okunk tartani mindig is az általa vezetett gárdától ez a Bo Nix-szel felálló Broncos közel sem az, mint a Drew Brees-szel ijesztgető Saints.

Az újonc irányító egyenlőre nem üti meg az NFL szintet. Két mérkőzés alatt 0 passzolt TD, két interception mellett. Broncos szurkolóként kihullana a hajam, az biztos. Mögötte is csak a Jets-ben leszerepelt Zach Wilson az alternatíva. Sean Payton minden esetre vállalja a kihívást és régi ismeretségűnket alapul véve, azért jobb vele vigyázni. Még akkor is, ha ez a Broncos most ezzel a játékosállománnyal inkább hajaz egy 1/1-es gárdára, mint egy veszélyesre.

A Buccaneers csapatát ugye régen látott sérüléshullám sújtja, főleg a védelmet. Hiányozni fog Antoine Winfield Jr, Calijah Kancey és Luke Goedeke sem jött még ki az agyrázkódás protokollból. Utóbbi helyén Justin Skule javíthat talán? Mert a múlt héten szamarat csináltak belőle.

Meglepődtem, de Vita Vea nem biztos hiányzó, bár szereplése nem valószínű. Amondó vagyok, ezt a Broncos meccset valahogy le kellene hozni nélküle. Ha múlt héten a Lions ellen álltuk a sarat, talán Bo Nix ellen is megy.

Kérdéses lesz a játéka Will Gholstonnak és Josh Hayes-nek.

Az ellenfél részéről Baron Browning(LB) és JL Skinner (S) hagyja ki a mérkőzést, valamint a falember Mike McGlinchey már korábbról IR listára került.

Vasárnap 19:00 órától Bucs-Broncos a Raymond James-ben. Hát az már biztos, hogy a semleges szurkolók nem keresik a találkozót a TV műsorban. Nekünk Bucs szurkolóknak viszont... Kedves a szívünknek na, hogy a 3:0-ért mehetünk. Szóval, go Bucs! Sean Paytonnak pedig "wilkommen" újra!

Forrás:

Bucs Blog

facebook.com/BucsBlog