Pár óra múlva lejár a trade határidő

Este 10 órakor lejár az NFL játékosok trade határideje. A csapatok eddig cserélhetik el játékosaikat, ezt követően már csak elküldhetik a felesleges játékosokat. A határidő a nagy nevű játékosok és nem a kiegészítő emberek miatt fontos. Nézzünk pár játékost aki esélyes a csapatváltásra.

Az egyik legesélyesebb a Minnesota Vikings védője Jared Allen. A defensive end szerződése lejár az offseasonban, a szezon már elment, a hírek szerint nem fognak (tudnak) hosszabbítani vele és így most  még kaphatnak érte valamit cserébe. Esélyes csapat: Cowboys, Patriots, Broncos.

Cleveland Browns legjobb wide receivere Josh Gordon is az esélyesek között szerepel. A Browns igyekszik felvértezni magát minél több és minél magasabb jövő évi Draft pickkel. Esélyes csapat: 49ers, Colts, Lions.

Az Arizona Cardinals wide receivere Larry Fitzgerald esetében minden a pénzről szól. A következő szezonban 18 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából és ha sikerül eltradelniük akkor körülbelül 10 milliót megspórolnak továbbá érte garantált az első körös pick. Nem valószínű hogy eltradelik, de érdekes lenne ha a Coltshoz kerülne, bár nekik már a Trent Richardson trade miatt már nincs elsőkörös pickjük.

Hakeem Nicks eltradelése már hetek óta téma az NFL-ben. A New York Giants vezetése ugyan tagadja de egy magas draft pickért megválnának egyik legjobb elkapójuktól. Brandon Gibson sérülése miatt a Miami Dolphins lehet a trade esélyese.

A legkevésbé meglepő trade a safety Jairus Byrd elcserélése lenne. A Buffalo Bills franchise taget adott a védőnek aki egyből közölte, hogy csak egy hosszútávú szerződésért maradna a csapat játékosa. Ezt nem kapta meg és azóta már többször kérte az elcserélését. Byrd bárhova szívesen távozna.

Ez csak pár név volt az esélyesek listájáról de ott van még például Tony Gonzalez (Atlanta Falcons, tight end), Fred Davis (Washington Redskins, tight end), Kenny Britt (Tennessee Titans, wide receiver), Jason Babin (Jacksonville Jaguars, defensive end), Maurice Jones-Drew (Jacksonville Jaguars, running back ), Mark Ingram (New Orleans Saints, running back), Greg Little (Cleveland Browns wide receiver) és Justin Tuck (New York Giants, defensive end) is.

Ez többsége csak pletyka és a játékosok döntő többsége a határidő után is jelenlegi csapatát fogja erősíteni. Nagyon meglepő ha sok trade zajlana le a mai napon. A legnagyobb esély Jared Allen és Jairus Byrd csapatváltására van (de az övékre sem sok), a többiek valószínűleg maradnak de 10 óráig minden kiderül.

Címkék: szerződés