Travis Kelce kétéves hosszabbítást kötött a Chiefs-el

Travis Kelce a pályafutását követően biztosan arany zakót fog kapni Cantonban de a beiktatásra még várni kell. A hírek szerint a tight end két éves hosszabbítást kötött a csapatával így minden adott, hogy egész profi pályafutása során a Kansas City Chiefs játékosa legyen.

A hírek szerint a kétves szerződés 34.25 millió dollárról szól és 17 millió dollár garantált keresetet tartalmaz. A korábbi szerződéséből még két év hátravan így a hosszabbítással 38 éves koráig lehet a Chiefs játékosa. A hosszabbítási években, az átagkeresetével a liga legjobban fizetett tight endje lesz.

A jelenleg 34 éves Kelce-t a 2013-as Draft harmadik körében választotta ki a Chiefs és a második szezonjától a csapat kezdőjátékosának számított. Zsinórban 7 szezonban elérte az 1.000 elkapott yardos határt és tavaly is csak 16 yarddal maradt el ettől.

Kelce eddigi pályafutása során 9 alkalommal került be a Pro Bowl keretbe, 4 alkalommal az All-Pro első, három alkalommal pedig a második csapatába. Háromszoros Super Bowl győztes és bekerült a 2010-es évek csapatába.

Fotó: twitter.com