Az utóbbi napok rövid összefoglalója

- A Denver Broncos elleni mérkőzésen megsérült a Kansas City Chiefs defensive endje Mike DeVito (térd) és offensive tackle Eric Fisher (váll) is.

- A Minnesota Vikings elleni mérkőzésen agyrázkódást szenvedett a Seattle Seahawks wide receivere Jermaine Kearse.

- A Miami Dolphins elleni mérkőzésen térsérülést szenvedett a San Diego Chargers újonc wide receivere Keenan Allen. A hírek szerint kifordult az elkapó térde.

- Térdsérülést szenvedett a New Orleans Saints kezdő cornerbackje Jabari Greer.

- A Detroit Lions elleni mérkőzésen lábsérülést szenvedett a Pittsburgh Steelers wide receivere Emmanuel Sanders. Kiesését követően az újonc receiver Markus Wheaton helyettesítette.

- Az Arizona Cardinals elleni mérkőzésen vállsérülést szenveett a Jacksonville Jaguars wide receivere Mike Brown.

- Térdsérülést szenvedett a San Francisco guardja Mike Iupati.

- A liga egy mérkőzésre eltiltotta az Indianapolis Colts linebackerét Erik Walden mert a csütörtöki esti mérkőzésen arcon fejelte a Tennessee Titans sisak nélküli tight endjét Delanie Walker-t.

- A Denver Broncos ideiglenes vezetőedzőjét Jack Del Rio-t interjúra hívta a USC. Ha kiválasztják és ha elfogadja az állást akkor az NFL edző visszatérhetne Egyetemére az University of Southern California-ra.

- A Seattle Seahawks aktiválta a left tackle Russell Okung-ot a sérültlistáról. A falember visszatérése mellett a wide receiver Percy Harvin is bemutatkozhat az esti mérkőzésen.

- Matt McGloin lesz az Oakland Raiders kezdőirányítója az esti Houston Texans elleni mérkőzésen.

- Jerome Simpson letartóztatása miatt Cordarrelle Patterson lehet a Minnesota Vikings kezdő wide receivere.

- A Pittsburgh Steelers megfelelő helyettes nélkül nem akarja eltradelni irányítóját Ben Roethlisberger-t. A kétszeres Super Bowl győztes irányítónak nem tetszenek a csapatnál végrehajtott változtatások így nemrég az eltradelését kérte.

- A Miami Dolphins offensive tacklejének Jonathan Martin-nak pénteki meghallgatása 7 órán keresztül tartott a Richie Incognito üggyel kapcsolatban.

- 7.875 dolárra büntették a Miami Dolphins centerét Mike Pouncey-t mert a hétfő esti mérkőzésen megütötte a Tampa Bay Buccaneers defensive linemanjét Akeem Spence-t.

- Christian Ponder lesz a Minnesota Vikings kezdő irányítója az esti Seattle Seahawks elleni mérkőzésen.

- Lábujjsérülése miatt kihagyta a pénteki edzésnapot az Atlanta Falcons tight endje Tony Gonzalez és kérdéses a holnapi játéka. A veterán játékos 17 éves pályafutása során eddig mindössze három mérkőzésről hiányzott.

- Sikeres volt Jermichael Finley a Green Bay Packers tight endjének csütörtöki gericműtétje. Az optimista előrejelzések szerint 3-4 hónapot vesz igénybe a rehabilitációja.

- Új posztot kap a Pittsburgh Steelers offensive tackleje Mike Adams. A tavaly draftolt falember tight endként fog szerephez jutni a jövőben.

- Eltiltásra számíthat az Indianapolis Colts linebackere Erik Walden mert a csütörtök esti mérkőzésen arcon fejelte a Tennessee Titans tight endjét Delanie Walker-t.

- A nem futball sérültlistán levő újonc running back Marcus Lattimore reménykedik benne, hogy a jövő héten már részt vehet a San Francisco 49ersedzésein.

- Nem biztos, hogy Jake Locker lesz hosszútávon a Tennessee Titans irányítója. Lábfejsérülés miatt véget ért az idei szezonja és sérülékenysége miatt elképzelhető, hogy a Titans irányítót választ majd a jövő évi Drafton. Locker még két éves szerződéssel rendelkezik, de a 2015-ös szezonban 15 millió dollárt fog keresni ami túl nagy összeg egy folyamatosan sérüléssel bajlódó játékosnak.

- A hírek szerint térdínsérülését követően a holnap esti mérkőzésen játszani fog a New York Jets wide receivere Santonio Holmes és a tight end Kellen Winslow is. Rajtuk kívül (nem kezdőként) Ed Reed is pályára fog lépni első Jets-es mérkőzésén.

- A New Yor Jets szerződtette a szabadügynök safety Ed Reed-et.