A Patriots ismét szerződtette korábbi elkapóját

A New England Patriots a héten bejelentette, hogy szerződést kötött korábbi elkapójával Austin Collie-val. Collie pályafutásának első négy évében az Indianapolis Colts játékosa volt de nem hosszabbítottak vele az idei offseasonban. Augusztusban szerződtette a San Francisco 49ers de a végső keretszűkítésnél elküldték. Október 3.-án szerződtette a Patriots de egy hónappal később megváltak tőle.

A Peyton Manning egyik biztos célpontjának számított de a sok agyrázkódása miatt sohasem futotta be azt a pályát amire a képességei alapján számítani lehetett. Ismervén korábbi sérüléseit a Patriots az októberi szerződtetésekor bebiztosította magát. Egyéves, veterán minimumot adó szerződést kötöttek vele ami tartalmazott egy olyan záradékot, hogy sérülés esetén szabadon elengedhetik fizetésének 50%-ért cserébe.

Négy mérkőzésen pályára lépett Collie, 3 elkapásból 34 yardot szerzett. Ezt követően megsérült a térde és november 5.-én elküldték a csapattól. Jelenleg viszont ismét szükség van a szolgálataira hiszen Aaron Dobson lábsérüléssel bajlódik és ugyancsak lábsérülés miatt kétséges Kenbrell Thompkins mai játéka a Cleveland Browns ellen.

(nfl.com, Fotó: boston.com)