Az utóbbi napok rövid hírei

- A Philadelphia Eagles vezetőedzője Chip Kelly bejelentette, hogy Nick Foles lesz a csapat a kezdő irányítója a 2014-es szezonban és ennek megfelelően köré fogják felépíteni a csapatot.

- Térdsérülését követően vasárnap este játszani fog a Carolina Panthers wide receivere Steve Smith.

- A Miami Dolphins vezetőedzője Joe Philbin ma bejelentette, hogy a csapat menesztette az offensive koordinátor Mike Sherman-t. A hírek szerint Philbin állása biztonságban van.

- A Minnesota Vikings és a Washington Redskins interjúra hívta a San Francisco 49ers offensive koordinátorát Greg Roman-t.

- A Detroit Lions elsőszámú vezetőedző jelöltje a San Diego Chargers offensive koordinátora Ken Whisenhunt, de az edző iránt érdeklődik a Redskins, a Vikings és a Titans is.

- A Washington Redskins interjúra hívta Vic Fangio-t (49ers), James Franklin-t (Vanderbilt), Jay Gruden-t és Mike Zimmer-t (mindketten Bengals) a vezetőedzői poszttal kapcsolatban.

- Egyelőre nem született döntés a rájátszás 14 csapatosra bővítésével kapcsolatban. A tervek szerint minden csoport kapna egy Wild Card helyet.

- A Tennessee Titans érdeklődik az offensive koordinátor Darrell Bevell (Seahawks) és Ken Whisenhunt (Chargers) iránt.

- A liga 50 ezer dollárra büntette a Seattle Seahawks running backjét Marshawn Lynch-t mert nem nyilatkozott az újságíróknak.

- A Cleveland Browns elsőszámú vezetőedző jelöltje a New England Patriots offensive koordinátora Josh McDaniels és az Oklahoma edzője Bob Stoops.

- A Tennessee Titans három szezont követően elküldte vezetőedzőjüket Mike Munchak-et. Munchak 1982-től előbb játékosként majd edzőként végig a Titans csapatához tartozott.

- Megerősítették, hogy Todd Haley a következő szezonban is a Pittsburgh Steelers offensive koordinátora lesz.

- Nem volt sokáig munkanélküli a Minnesota Vikings menesztette vezetőedzője Leslie Frazier mert a Tampa Bay Buccaneers defensive koordinátora lesz a következő szezontól kezdve.

- A Cleveland Browns érdeklődik az Oklahoma Sooners edzője Bob Stoops iránt.

- A Minnesota Vikings interjúra hívta a Cleveland Browns defensive koordinátorát Ray Horton-t.

- 21 ezer dolláros büntetést kapott a Dallas Cowboys running backje DeMarco Murray-t, mert sisakkal támadta a Philadelphia Eagles defensive endjét Damion Square-t.

Kép: fantasyknuckleheads.com, clevelandbrowns.com, azcentral.com, thegrio.com