Carl Nicks helyzete

Carl Nicks egészségi állapotáról már korábban olvashattatok. Fel is merült gyorsan a gondolat sokakban, hogy talán el kellene küldeni.

Nos, a helyzet annyira nem egyszerű. Carl Nicks ugyanis büszkén lobogtathat egy papirost, melyre nagy betűkkel van rávésve a szerződés szó. Eme szerződés huncut betűcskéi és számai biztosítják őt arról, hogy 6 millió garantált összeggel gondolhassa végig mindennapi kiadásait.

A tőle való megszabadulásnak a legfőbb mozgatórúgója lehetne annak a jó sok pénznek a felszabadítása a fizetési sapka alatt. Viszont ez mint írtam nem igazán lehetséges, vagyis hát csak félig-meddig.Történetesen a pontos adatok úgy szólnak, hogy 7 milliós összegből 6 a garantált.

Mit nyerhetünk tehát Carl Nicks kivágásán? Maximum egy üres helyet az 53-as keretben és rengeteg halott pénzt. Szóval adódik a kérdés: Érdemes őt kivágni?

Lehetne erről hosszasan vitatkozni, de az igazság az, hogy senki nem tudja pontosan Nicks egészségi állapota mekkora hatással lesz a játékára. Azt azért én kötve gondolom, hogy 1 millió felszabadításáért nem tartanánk igényt akár egy 50%-os Carl Nicks-re. Olyan ez mint amikor az aggastyán férfit megkérdezik nem fél-e attól, hogy szép, fiatal felesége megcsalja. Mire a válasz: Inkább legyek benne egy jó üzletben 20%-kal, mint egy rosszban százzal.

Szóval Warhop kihívás előtt, mert a támadófalunk reformálásra szorul, ez nem vitás. És gyanítom, a liga egykoron egyik legjobb guard-jának, maximum csereként jut majd benne hely.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com