Dennis Allen a 2014-es tervekről

Mi sem lehetne természetesebb, hogy a Raiders vezetőedzőjét Dennis Allen-t a következő szezonbéli tervekről és persze a csapat irányítójáról kérdezték az NFL Scouting Combine-on. Allen állítása szerint még nem tudja, hogy ki lesz a kezdő irányító a következő szezonban de hatalmas meglepetést okozna ha nem irányítót választanánk a májusi Draft első körében.

Jelenleg ott van a keretben a tavalyi szezon előtt kezdőnek kinevezett Terrelle Pryor és az Őt szezon közben legyőző Matt McGloin. Allen véleménye szerint Pryor egy fiatal és igen tehetséges játékos de még időre van szüksége, hogy tovább fejlődjön.

Tovább rontja Pryor helyzetét, hogy a Bay Area News Group információi szerint a Raiders hajlandó lesz meghallgatni minden érte érkező ajánlatot. Jelen állás szerint kezdő QB-t választ a csapat az első körben, McGloin lesz a tartalék és Pryor (vagy egy szabadügynök) lesz a harmadik irányító.

Az irányítókon kívül Allen kitért még Charles Woodson-ra is. A vezetőedző véleménye szerint még van potenciál a safetyben és még egy szezonra vissza fog térni a jelenleg 37 éves védő. Woodson 97 tacklet, 2 sacket, 3 kierőszakolt fumblet és 1 interceptiont szerzett a tavalyi szezonban.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: justblogbaby.com)