Jelentős változások jöhetnek a Giants-nél

A hétvégén zajlik a leendő újonc játékosok felmérője, ahol a csapatok számos alkalmazottja is képviselteti magát. Természetesen ott van a GM Jerry Reese is, akit a jelenlegi helyzetről kérdeztek.

A general manager elmondta, hogy jelentős változások lehetnek a csapat keretében. Hakeem Nicks és Justin Tuck is lehetőséget kap, hogy kipróbálja magát a szabadügynök piacon. Nicks-nél ez nem újdonság, az azonban némileg meglepetés, hogy Tuck is esélyt kap az esetleges távozásra.

Egy új futóra szükség lehet, azonban David Wilson felépülése jól halad és ha minden így marad visszatérhet 2014-ben. Reese szokás szerint azt is elmondta a draftról, hogy a lehető legjobb játékost próbálják megszerezni a 12-dik választásnál, de ha megfelelő ajánlat érkezik, elképzelhető, hogy lejjebb lépnek.

Tom Coughlin pedig Chris Snee-ről beszélt. Elmondta játékosáról (és lánya férjéről), hogy szó sincs arról, hogy visszavonulna és visszavárják. A probléma, hogy a guard roppant nagy helyet foglal a fizetési sapkából, így valószínűleg fizetéscsökkentésbe kell majd belemennie, vagy pedig egy cut utáni újraigazolásra.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: mattburrill.wordpress.com

Címkék: newyorkgiants