Újabb Eagles szerződéshosszabbítások

A Peters hosszabbítás után Howie Roseman general manager tovább folytatta a megkezdett remek munkát, és néhány perccel ezelőtt két újabb szerződéshosszabbításról számoltak be a csapathoz közel állók.

A lejáró szerződésű, és tavaly eddigi legjobb szezonját produkáló (47 elkapás, 835 yard, 8 TD) Riley Cooper 5 éves 25 millió dollárra szóló szerződést írt alá. Ebből 10 milliót kap kézhez garantáltan. Az ő megtartása nagyon fontos lépés volt, hiszen egyrészről tavaly már bizonyította, hogy lehet rá számítani, másrészről az elkapó poszt jelenleg kissé gyengébb, mint azt szeretnénk.

A másik játékos a center Jason Kelce, akit 2011-ben a 6. körben draftolt a csapat, és aki hosszú sérülésből visszatérve tudott tavaly kiváló teljesítményt felmutatni. Az ő szerződése 7! évre szól, és  37,5 millió dollárról, amiből csupán 13 millió garantált. Ez Copperéval együtt igencsak olcsónak mondható. Érzik ők is, hogy most érdemes Philadelphiában maradni, mert Chip Kelly irányításával rövid időn belül bajnok esélyes csapattá válhatnak a sasok. A következő lépés Jeremy Maclin újra szerződtetése lesz, mihez a szándék mindkét fél részéről meg van, és várhatóan néhány napon belül a megállapodás is meg fog születni. Az ő szerződésébe is várhatóan nagyon baráti lesz majd a csapat szempontjából. 

phillyblogbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Philadelphia Eagles Blog

philly.blog.hu