Jason Licht az eddigi piaci tevékenységről és egyebekről nyilatkozott

Az interjúból megtudhatjuk, hogy új general managerünk kemény legény és jó szervező. Nem sajnálja az idejét és energiáját, sőt lényegében szinte unatkozik. Szóba kerül pl. a Revis cut és az új fiatal szerzemények is.

“Nekem az elmúlt pár nap igazán unalmas volt”- nyilatkozza póker arccal.

“Valójában a sok változás, a keret frissítése a terveink része volt. Tudtuk, hogy ennek érdekében őrülten és féktelenül kell menni, mert sok labda volt a levegőben egyszerre. Nem történtek meglepő dolgok, minden terv szerint ment. Nyolc-kilenc vasat tartottunk a tűzben egyszerre. Mindegyiken dolgoztunk, ami csapatmunkát igényelt az edzői stábtól és Lovie-tól, valamint tőlem és az én személyzetemtől. Kemény dolog megfelelni az első évben. Ugyanakkor nem nehéz, mert valaki felvett és bízik benned. Ha egyszerre tíz felelősségteljes feladatod van az egyetlen módja, hogy megbízz a veled dolgozókban. Ez a kezdetek után egyre könnyebb és könnyebb.”

Josh McCown érkezéséről, és a kialakult irányító helyzetről:

“Lovie kifejezte hitét Josh-ban. De ez semmi esetre sem jelenti azt, hogy Mike-ot feladná. Mert hiszünk benne, hogy a legjobb dolog, ami történhet az Josh és Mike munkakapcsolata, Mike fejlődésének érdekében.”

Darrelle Revis ügyletéről:

“Két forgatókönyvet készítettünk. Darrell-lel és nélküle. Felkészültünk minden esetre és úgy éreztük egy jobb csapatért dolgozunk. Akár vele, akár nélküle. Volt lehetőségünk a mozgásra vele is, de nyilván sokkal rugalmasabb a helyzet, hogy megváltunk tőle.”

A friss igazolásokról:

“Két dolog volt. Először is, ami Lovie filozófiája is, csapatot építeni az elejétől a végéig. Másodszor Lovie és jómagam is úgy gondoltuk kell a fiatalítás. Ezért éreztük úgy, hogy kell a keretbe pl. Evan Dietrich-Smith vagy Anthony Collins. Fiatal, sikeréhes srácok. Ezt akartuk. Ez amit építünk itt.”

Mentorairól és a régi erősítési szisztéma szükségszerű megváltoztatásáról:

“Belichik-re és Keim-re felnézek. Ők mondták pl., hogy jobb egy évvel korábban lépni, mint egy évvel később. Vagy, hogy mindig mondd el a játékosoknak az őszinte igazságot. Most eljött az idő, hogy a Bucs érdekében lépjünk tovább. Olyanoknak biztosítottuk, hogy aláírjanak, akik vagy kezdők lesznek, vagy a minőségi mélységet képviselik. A múltban sok kiemelkedő játékos volt itt. De a kompenzáció miatt sok minimum típus. A középső szint ( minőségi mélység) nem lett figyelembe véve. Most ezek a játékosok kellenek a keretünkbe.”

A piac még nyitva áll. Érkezik-e onnan új játékos? Még nem tudjuk, de egynél vagy kettőnél biztos nem több. Minden esetre ez az első pár nap komoly igazolásokat és komoly változtatásokat eredményezett a csapat életében. De mint olvashattátok van, aki ehhez már hozzászokott és ez a pörgés is unalmas számára.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com