Mike Williams egy hatodik körös pickért cserébe Buffalo-ba költözött!

Úgy tűnik, Mike Williams baromságait végleg megelégelte az új vezetőségünk. Hisz rengeteget hallatott magáról az idei holtszezonban, de leginkább csak baromságai kapcsán. Tavalyi sérülését követően, elhivatottan hirdette mindenhol, hogy ő szerves része az éjszakai életnek, különböző bandatagokkal mutatkozott, és még sorolhatnánk.

Mike Williams ettől függetlenül minden idők egyik legviccesebb fekája. Hisz “bandatagként” először egy ajtót tört be. Ez ügyből bírósági eljárás is lett. Kocsmai verekedésbe keveredett. Lábon szúrta testvére, egy Bentley törött üvege miatt. Majd a legutóbb napvilágot látott botrány: véletlenül felgyújtotta, egy általa bérelt apartman konyháját. Lássuk be, a pali egy vicc. Nem is csoda, hogy Lovie Smith-nek elege lett belőle.

Így elcserélték a játékost, partnert pedig a Buffalo gárdájában találtak. Akik egy hatodik körös draft választási lehetőséget adtak az elkapóért cserébe. Aki egyébként nem rég írta alá szerződésének a hosszabbítását, mely több mint 40 millió dollárról szólt. Mindennel egyetemben, 1,8 milliót sikerült ezzel idén felszabadítani a költségvetési sapkában. Williams egyébként még a Dominik érában érkezett, a 2010-es drafton ő volt a negyedik körös választottunk. Két szezonban is teljesített 900 yard fölött, de az ezres álomhatárt már nem sikerült elérnie. És Kalózként ugye most már nem is fogja.

Ami ennél is nagyobb baj, az a hihetetlen űr, amit maga után hagyott elkapó poszton. Mert bár bandatagnak rendkívül csapnivaló volt, második számú elkapónak kiváló. Így egyre valószínűbbnek tűnik akár Sammy Watkins, vagy Mike Evans érkezése a drafton. Hisz a szabadügynök piacról ezen pozíció megerősítése már nem tűnik túl reális feladatnak.

Ti mit gondoltok, hiba volt Williams elengedése? Veszélybe sodorta esetleg Lovie Smith ezzel a lépéssel a 2014-es szezonunkat?

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com