A Panthers leigazolta Ed Dickson-t.

A Panthers egyéves szerződést kötött a korlátlan szabadügynök tight end Ed Dickson-nal. Dickson első négy NFL szezonját a Baltimore Ravens csapatában töltötte, akik az Oregon egyetemről draftolták a harmadik fordulóban a 2010-es draft-on.

"Ed egy fiatal játékos, aki megmutatta, hogy egy jó blokkoló és elkapó a ligában," mondta Ron Rivera. "Tapasztalt a tight end pozícióban, és várjuk, hogy bekerüljön a csapatba."

Tavaly Dickson 14 mérkőzésen kezdett, 25 elkapással 272 yardot és egy TD-t szerzett. Karrierje során 60 alkalommal lépett pályára, 111 elkapásával 1178 yardot és hét touchdownt teljesített. Dickson - aki nyolc rájátszás mérkőzésén ötször volt kezdő - két elkapással 37 yardot szerzett a Baltimore csapatában a XLVII Super Bowl-on, a San Francisco 49ers elleni győzelem során.

Dickson és Mike McNeill a két szabad ügynök tight end, akit a Carolina ebben a holtszezonban igazolt. A csapat aláírt a tight end/fullback Richie Brockel-el egy szerződés hosszabbítást és újraigazolta az edzőcsapatba a tight end DC Jefferson-t is. A veterán tight end Ben Hartsock, aki az elmúlt három szezonban a Panthers-ben játszott, továbbra is korlátlan szabad ügynök. Greg Olsen, aki 2013-ban vezette a Carolina-t 73 elkapással, 816 yarddal és hat TD-vel, visszatér a TE csoport élére a negyedik szezonjában.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu