Terrelle Pryor a Seahawks-nál folytatja

Az Oakland Raiders tegnap bejelentette, hogy eltradelték Terrelle Pryor-t a Seattle Seahawks csapatával. Az irányítóért cserébe egy idei hetedik körös Draft pick érkezett Oaklandbe. Pryor mindenképpen távozott volna Oaklandből hiszen amennyiben nem találtak volna trade partnert akkor elküldték volna az irányítót. Mint utólag kiderült a bajnoki címvédő mellett a San Francisco 49ers is érdeklődött Pryor iránt.

Pryor-t a 2011-es kiegészítő Drafton választotta ki a Raiders egy 2012-es harmadik körös pickért cserébe. Pályafutása során 15 mérkőzésen lépett pályára és 10 alkalommal volt tagja a kezdőcsapatnak. 1.953 passzolt yardot, 9 passzolt touchdownt, 12 interceptiont, 627 futott yardot és 3 futott TD-t szerzett. A tavalyi Pittsburgh Steelers elleni 93 yardos futott touchdownja az NFL történetének leghosszabb TD-je amit irányító szerzett.

Matt Schaub és Matt McGloin mellett Pryor a Raiders harmadik számú irányítójának számított és értelemszerűen új csapatánál sem kell arról álmodnia, hogy bekerül a kezdőcsapatba. Russell Wilson mögött Tarvaris Jackson számít a Seahawks tartalékirányítójának így B.J. Daniels-el kell majd megküzdenie a harmadik számú irányító posztért.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: komonews.com)