Safety-t választott a Panthers a negyedik körben

A North Carolina safety-je, Tre Boston minden Carolina Panthers mérkőzést megnézett a tévében tavaly. Most kapott egy esélyt, hogy közelebbről követhesse az eseményeket, a Panthers ugyanis kiválasztotta Boston-t a 2014-es NFL Draft negyedik fordulójában a 128. helyen.

"Ez egy nagyszerű nap arra, hogy Carolina Panthers játékos legyek, nem igaz? Elképesztő, hogy maradok North Carolina államban. Nagyon úgy éreztem, hogy lesz egy lehetőségem. Nem tudom, miért, de úgy éreztem, hogy megvolt a kapcsolat, amikor beszélgettünk. És North Carolina-ban játszottam, meg tudtam nézni a TV-ben minden mérkőzést." mondta Boston.

Boston-nak tetszett, amit látott a Panthers-től, akik a második helyen végeztek az NFL-ben 2013-ban, a védelem tekintetében. Az érzés kölcsönös volt, a Panthers boldog, hogy megszerezték Boston-t, aki 12 interception-t szerzett négy szezon alatt és 70 vagy annál több tackle-je volt a legutóbbi három szezonban.

"Úgy gondoltuk, Tre Boston egy nagyon értékes játékos," mondta Dave Gettleman. "Nagyon okos. Bárkivel kiállhat. Észrevenni ott hátul, egy nagyon jó fizikumú játékos. Ráadásul nagyon jó a labdaérzéke. Segíthet a mélységi dolgokban, és van speciális csapategységbeli mentalitása is."

"Tudom, hogy itt játszik a két veterán, Harper és Decoud. Hogy azok mellett a srácok mellett lehetek, ha csak beszélek róla, már kiráz a hideg, mert tudom, hogy rengeteget tudok tanulni azoktól a srácoktól," mondta Boston, aki cornerback-et játszott az első két szezonjában. "Úgy néznek rám, mint egy safety. Ha kell tudok játszani corner-t, de ha kell, bemegyek játszani safety-t."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Kép: sun-sentinel.com