Négy szezon után visszavonult az elsőkörös védő

Négy NFL-es szezon után bejelentette a visszavonulását a Buffalo Bills egykori elsőkörös linebackere Aaron Maybin. A 2009-es Draft 11. választottja rövid pályafutása alatt a Bills mellett a New York Jets és a Cincinnati Bengals csapatánál is megfordult. Maybin esete jól példázza, hogy nem az a döntő, hogy kit melyik körben választanak ki hanem az, hogy mennyire tud felnőni az NFL szintjéhez.

Maybin-el ötéves, 25 millió dolláros szerződést kötött a Bills. Két szezon alatt 27 mérkőzésen lépett pályára de csak egyszer volt tagja a kezdőcsapatnak. A csapat mezében csak 24 tacklet és 1 kierőszakolt fumblet szerzett.

A 2011-es szezonban már a Jets játékosa volt de csak szituációs pass rusherként számítottak rá, 6 sackkel és 4 kierőszakolt fumbelal zárta a szezont. Egy évvel később 8 mérkőzést követően megvált tőle a Jets.

A tavalyi szezon elején csatlakozott a Bengals csapatához de egyetlen mérkőzést sem léphetett pályára mert már az edzőtábor közben megváltak tőle. Ezt követően a kanadai futball ligában szereplő Toronto Argonauts játékosa lett de itt is csak egyetlen mérkőzésen jutott játéklehetőséghez.

(nfl.com, Fotó: blogs.buffalonews.com)