Greg Hardy-t a héten letartóztatták családon belüli erőszak miatt

A rendőrség elmondta, hogy Hardy megfenyegette és fizikailag bántalmazta barátnőjét. A nő azt mondta a nyomozóknak,hogy ő és Hardy 2013 szeptembere óta vannak kapcsolatban. Hardy feladta magát a rendőröknek kedden reggel, a Mecklenburg megyei seriff hivatalban. Greg Hardy 17.000 $ büntetést kapott a családon belüli erőszak miatt az első bírósági tárgyaláson szerda reggel.

Hardy egy narancssárga kezeslábasban érkezett a tárgyalásra. Ügyvédje, Chris Fialko a tárgyaláson tájékoztatta a bírót, hogy Hardy nem büntetett előéletű, és hogy az "állítólagos incidens nem történt meg."

Fialko hozzátette, hogy Hardy hívta a 911-et, mert az áldozat, Nicole Holder nem akarta elhagyni a lakását. A bírósági tárgyaláson elhangzott, hogy Hardy és Holder is részeg volt az állítólagos incidens idején.

A bíró elrendelte, hogy Hardy-nak részt kell vennie heti 3 Anonim Alkoholisták gyűlésen, és távol tartási végzést is kiadott.

A szemtanúk azt állítják, hogy Hardy megragadta Holder-t és a földre dobta, valamint fojtogatta. Az szemtanúk azt is állítják, hogy Hardy azzal fenyegetőzött, hogy megöli Holder-t.

Holder azt mondta: "Hardy felemelt a feje fölé, és rádobott a kanapéra, amin fegyverek voltak. Ezekre a fegyverekre estem rá. Hardy hencegett, hogy az összes fegyver meg volt töltve. Ezek miatt a fegyvereket miatt sérült meg a nyakam és a hátam."

Holder azt is elmondta, hogy Hardy-nak "körülbelül 25-30 lőfegyvere van. AK-47-es, automatának látszó fegyverek, sörétes, puska és pisztoly. Néhány megengedett, és van, amelyik nem. "

Hardy-t kiengedték szerda reggel. A következő bírósági tárgyalás június 27-én lesz.

A Charlotte-Mecklenburg-i rendőrség kiadott egy hangfelvételt, amelyen a családon belüli erőszakkal vádolt Panthers játékos, Greg Hardy hallható. Hardy ezeket mondta a felvételen: "Megpróbáljuk kirakni a házamból. Folyton visszajön, minden egyes alkalommal. A szomszédom kint áll, ő látott mindent."

A 25 éves defensive end több, mint négy percig beszélt a 911-el, amikor segítséget kért kedd reggel 04:15 után. Hardy azt mondta a diszpécsernek, hogy a 24 éves Nicki Holder rátámadt az Uptown-i apartmanjában, összetört több üveget, valamint ököllel és magas sarkú cipővel üti az arcát.

A diszpécser megkérdezte, hogy Holder elhagyta e Hardy lakását. Hardy azt mondta: "Nem, nem engedi, hogy bezárjam az ajtót, és nem tudom megérintetni vele, hogy menjen el. Szó szerint rugdos és karmol, a menedzserem fogja vissza most." Majd így fojtatta: "nem kell orvos. Megütötte az arcom. Nem vérzek, vagy ilyesmi, egy kicsit duzzadt, de jól vagyok."

Holder ügyvédje, Stephen Goodwin azt mondja, hogy ügyfele az áldozat, nem Hardy. Azt mondja, azért nem tudta hívni a 911-et, mert le volt fogva. Goodwin azt mondta: "Az ügyfelem nem agresszív, nem egy különösen nagyméretű személy. A súlya kevesebb, mint 120 font. Mr. Hardy, ö egy All Pro linebacker, erős, nagy."

Holder, aki pincérnő, állítólag márciusig élt Hardy-val. Az ügyvédje nem árulta el, hogy korábban volt e erőszak a kapcsolatukban. Megerősítette, hogy a lány megpróbált kapcsolatba lépni Hardy-val kedden. Azt azonban nem árulta el, hogy mi okozta a veszekedést ügyfele és Hardy között.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu