A Giants legjobban kereső játékosai

Amiről még nem esett komolyabban szó, az a legjobban kereső játékosok fizetései. Az összegek nem biztos, hogy tökéletesen pontosak, de fogadjuk el ezeket hivatalos számnak (a spotrac oldaláról származnak). Az értékek a 2014-es cap hitet mutatják.

Eli Manning: $20,400,000

Anno 16,2 millió dolláros átlagösszegű kontraktust írt alá, az átstrukturálásoknak köszönhetően azonban ennél most többet keres. Szerződése 2015-ig érvényes, de könnyen előfordulhat, hogy már jövőre újabb évekre magunkhoz láncoljuk. Sok helyet foglal a fizetési sapkából, de egy franchise QB ennyibe kerül.

Antrel Rolle: $9,250,000

Tavaly élete formáját nyújtotta, előtte viszont nem hozott olyan teljesítményt, ami ekkora fizetést igényelt volna. Az offseason korábbi szakaszában szóba került a szerződés meghosszabbítása, erre azonban nem volt szükség. Ha idén is ott folytatja ahol 2013-ban abbahagyta, akkor még szép éveket (és sok pénzt) tölthet el az NFL-ben.

Victor Cruz: $7,424,000

Egy éve olyan fizetést kapott amellyel ő és a csapat is jól járt. Ugyan előzetesen évenkénti 10 millió dollár környéki összeget várhattunk, de egy elsősorban a slotban szereplő elkapóért ez rendkívül magas összeg lett volna.

Will Beatty: $7,400,000

Az ő megtartása eddig komoly hibának bizonyult, hiszen élete legrosszabb formájában játszott szerződése megkötése után, ráadásul lábtörést is szenvedett. Kivágása leginkább csak 2016-ban jöhet szóba, így újabb esélyt kell neki adni. A támadófalat sikerült megerősíteni, így jobb képességű társakkal ő is javuló formát mutathat.

Chris Snee: $6,643,750

Nem volt biztos a visszatérése és még mindig ő a legnagyobb kérdőjel a támadófalban, de megpróbálkozik a visszatéréssel. Fizetése nem kevés, de még ennél is többet keresett volna, ő azonban belement a fizetéscsökkentésbe. Utolsó profi szezonja következik.

Mathias Kiwanuka: $5,000,000

Snee-hez hasonlóan ő is elfogadta a pay cutot, ellenkező esetben lehet, hogy más csapatot kereshetett volna magának. 2014-re tehát marad, azonban az idény végeztével könnyen távozhat, hiszen kivágásával majdnem 5 millió dollárt lehet majd spórolni.

Jason Pierre-Paul: $4,611,000

Újonc szerződésének utolsó évébe ért, ami azt jelenti, hogy egész szép pénzt kap már csapatunktól. Eddig egy kiemelkedő éve volt csak igazán, 2013-as esztendője borzasztóra sikeredett, de újra készen áll a bizonyításra. Ha jó teljesítményt nyújt, akkor idei pénzének a kétszeresét is megkeresheti jövőre.

Cullen Jenkins: $3,266,666

Bőven elmúlt már 30, de még mindig jól teljesít, ennek ellenére ez lehet az utolsó szezonja Giants játékosként. Jövőre kb. 2 millió dollárt lehetne rajta spórolni, így valószínűleg csak egy esetleges fizetéscsökkentés után maradhatna csak New Yorkban. Idén kulcsszerep hárul rá a védőfalban.

Jon Beason: $3,141,666

Farnehéz kontraktust kapott, idén nem keres túl nagy pénzt, de jövőre ennek több mint a dupláját is megkapja. Személyében végre van egy jó képességű linebackerünk, remélhetőleg sérülései már a múlté és képes még néhány évig magas színvonalon játszani.

Walter Thurmond: $3,000,000

Jó slot cornerbacknek járó pénzt kapott és ezt a szerepet is szánják neki. Még mindig van mit bizonyítania, ezért csak egy évre érkezett, kérdés DRC és Amukamara mellett hosszútávon is lesz-e neki hely.

Dominique Rodgers-Cromartie: $2,750,000

Nagy meglepetést jelentett az érkezése, senki sem számított rá, hogy New Yorkban köt ki. Idén még ő sem robbant bankot, de jövőre 7,2 milliós fizetésével már nagyot fog kaszálni. Remélhetőleg ennek megfelelő játékot nyújt majd.

Stevie Brown: $2,750,000

Will Hill távozása neki kedvezés úgy tűnik ACL sérüléséből is sikerült felépülnie. Idén egészségesnek kell maradnia és ha a teljesítményével sem lesz probléma, akkor megkaphatja hosszútávú szerződését is.

Prince Amukamara: $2,603,013

Harmadik évére végre kezdő szinten szerepelt, nem csoda tehát, hogy aktiváltuk szerződésének 5. évét is. Ez azt jelentené, hogy 2015-ben 7 millió dollár környékén keresne. Remélhetőleg addigra megszületik az új megállapodás.

Geoff Schwartz: $2,325,000

Ő az utolsó játékos, aki több mint 2 millió dollárt kap idén. Ez jövőre több mint a kétszeresére növekszik, de így is jól jártunk a megszerzésével. Hosszú időre megoldhatja a bal oldali guard posztját.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: rantsports.com