Cason beilleszkedett a Panthers csapatába

Az OTA már a végéhez közeledett, amikor Antoine Cason egy mosollyal az arcán sétált le a pályáról. És egyre több mosolyt csalt az edzők arcára nap nap után.

"A dolgok jól mennek," mondta Cason. "Nagyon jó a hangulat. Tényleg mindenki együtt dolgozik, és jól érezzük magunkat. Megyek, továbbra is hallgatom a részleteket, és továbbra is javitom a technikámat minden nap. Ez fontos nekem, hogy tudjak segíteni a csapatnak."

Ezt a vidám megközelítést próbálta Cason fenntartani az előző szezonban, de nem volt könnyű. Az első körös draft pick, akit a University of Arizona egyetemről választottak ki 2008-ban, úgy tűnt, hogy biztos kezdő cornerback lesz, amikor öt év után korlátlan szabad ügynökként 2013-ban elhagyta a San Diego Chargers-t.

Aláírt az Arizona Cardinals csapatával, ahol reményei szerint Patrick Peterson mellett játszott volna a secondary-ban. De a Cardinals aláírt Jerraud Powers-el is, és végül Powers lett az, aki Cason helyett megkapta a kezdő posztot.

"Ez egy tanulási tapasztalat a számomra, határozottan más a helyzet, mint amit valaha is átéltem ebben a ligában, vagy bárhol, ami azt illeti," mondta Cason. "De én szeretem a játékot, és kijövök ide minden nap, és élvezem ezt, megbecsülöm, és folytatom a fejlődést. Megteszek mindent, amit meg kell tennem, hogy egy nagy játékos legyek."

Cason most Carolina-ban van néhány ismerős arccal együtt. 2010-ben, az első olyan évében, amikor végig kezdő volt Cason a San Diego védelmében, Ron Rivera, mint defensive koordinátor és Steve Wilks, a secondary edzője az NFL legjobb védelmét irányította.

"Jó látni Cason-t odakint." mondta Rivera. "Steve Wilks-el van egy kis történelmünk vele, és néhány szép dolgot mutatott ma."

Wilks, a Panthers secondary edzője és a passz védelem koordinátora minden bizonnyal izgatottan várja a találkozást.

"Cason nagyszerű munkával tanulmányozza a játékot," mondta Wilks. "Ő megérti a formáció váltásokat és hogy a bűncselekmény mit próbál tenni. Így képes előre látni a dolgokat. Nagyon jó a munkamorálja. Okos a teremben, aztán kijön ide, és alkalmazza azt a pályán."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu