Chandler, Addison, Jones szerződést hosszabbított

A Carolina Panthers aláírta három ígéretes fiataljával a szerződés hosszabbítást. Az offensive tackle Nate Chandler három éves, a defensive end Mario Addison és a safety Colin Jones két éves szerződést kapott. Mindhárman a szerződés utolsó évében jártak. Chandler korlátozott szabad ügynök, Addison és Jones korlátlan szabad ügynök lehetett volna.

"Ez a három fiatal srácok kiérdemelte a jogot, hogy megkapják a szerződéses hosszabbításokat." mondta Dave Gettleman. "Úgy gondolom, mind a hárman fejlődő játékosok. Ez adott nekünk egy esélyt, hogy hosszú távra leigazoljuk őket."

Chandler a kezdő tackle posztért harcol a harmadik szezonjában. Az egykori draftolatlan újonc, aki Carolina-ban kezdte karrierjét, mint defensive tackle, a támadófalban szerepelt az utolsó szezonban és tündökölt. 16 mérkőzésen játszott, nyolcszor kezdőként - hatszor jobb oldali guard-ként és kétszer right tackle-ként.

"Igazán nem gondoltam hosszabbításra, vagy ilyesmi." mondta Chandler. "Annyira hálás vagyok, hogy hisznek bennem. Ez egy nagyon jó érzés."

Addison, aki a 2012-es szezon végén csatlakozott a Carolina-hoz, megbízható passz siettető és speciális csapategység játékossá nőtte ki magát, az elmúlt évben 16 mérkőzésen játszott, két alkalommal kezdőként. 14 tackle, 2.5 sack, 15 QB siettetés, egy kierőszakolt fumble és egy fumble recovery szerepelt a neve mellett 2013-ban - mind karrier csúcs -, és a 10 speciális csapatban szerzett tackle-vel holtversenyben vezette a csapatot.

Jones oszlopos tagja a Panthers speciális csapatának, mióta a csapat a 2012-es szezon kezdete előtt megszerezte a San Francisco 49ers csapatától. A negyedik éve profi csak egy mérkőzésről hiányzott az elmúlt két szezonban, és ő volt az, akivel Addison a legtöbb sack-et szerezte holtversenyben.

"Egyre jobban érzem magam a védelemben, és ez egy nagyszerű lehetőség." mondta Jones.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu