Derek Carr már második a depth charton

Az Oakland Raiders offensive koordinátora Greg Olson tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy az eddigi offseason edzéseken az idei Draft második körében kiválasztott Derek Carr megelőzte Matt McGloin-t és a második helyen áll a depth charton. Két napja a vezetőedző Dennis Allen is megpendítette, hogy a jelek szerint Carr a második számú irányítóként fog nekivágni a jövő hónap végén kezdődő edzőtábornak.

"Megpróbáljuk felgyorsítani a fejlődését. Rengeteg dolog tetszett nekem amit Derek-től láttam. Még hosszú út áll előtte de tetszik nekem, hogy jó irányba tart a fejldőése." - nyilatkozta Allen.

Allen azonban kihangsúlyozta, hogy Carr fejlődési üteme sokban függ attól, hogy újoncként mennyit tud majd elsajátítani az edzőtáborban. Ha továbbra is bizonyítja, hogy elég intelligens az elsőcsapatbeli snappekhez akkor az edzői stáb nagyobb felelősséget fog ráruházni.

Emellett nem csak az edzők de a csapat veterán játékosai is elégedettek Carr-al.

"Nyilvánvalóan mindenki meg akarja nézni, hogy mire képes amikor lehetőséghez jut mert ez az ami igazán számít. Eddig a pontig elképesztő munkát végzett és a srácok is érzik a jelenlétét." - nyilatkozta Maurice Jones-Drew.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: news10.net, sportspyder.com)