Térd merevítő nélkül még veszélyesebb lesz a Panthers védője

Thomas Davis szerint a térd merevítő, amit az elmúlt három évben viselt, csak lelassította őt. Most, hogy elhagyta azt, nincs megállás.

"Azon a ponton vagyok, ahol úgy érzem, nagyon magabiztos és nyugodt vagyok most. Igazán jól mozgok, és izgatott vagyok, hogy itt lehetek." mondta Davis

Davis nem viselt merevítőt négy nyárral ezelőtt, amikor elszakadt az elülső keresztszalagja a jobb térdében, a második alkalommal hét hónap alatt. Azóta minden edzésen és mérkőzésen viselte, akkor is, amikor a térde már a harmadik alkalommal sérült meg a 2011-es szezonban.

A térde tavaly már úgy nézett ki, mint új korában, amikor Davis karrier csúcsot jelentő 151 tackle-t szerzett a Panthers csapatában.

"Nincs aggodalmam a térdét és a szalagok stabilitását illetően." mondta Ryan Vermillion. "Mindig is erős volt, de mindig meg akarta védeni a térdét az első néhány évben. De eltöltött két plusz szezont merevítőben, bizakodó, nagy stabilitást és erőt érez a térdében. Nagyon boldog emiatt. "

Míg Davis soha nem rejtegette megvetését a merevítővel kapcsolatban, azt mondta, kizárt, hogy elhagyná anélkül, hogy a szakmai stáb nem hagyja jóvá.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu