Hatalmas veszteség érte a Bills védelmét

A Buffalo Bills hivatalos közleményben bejelentette, hogy keresztszalag szakadást szenvedett a védelem egyik legjobb játékosa, a másodéves linebacker Kiko Alonso. A védő egy Oregon-i edzésen sérült meg tegnap. A sérülésről a Bills general managere Doug Whaley számolt be és az előzetes vizsgálatok alapján nagy valószínűséggel ki kell hagyni az egész következő szezont.

"Rosszul érezzük magunkat Kiko miatt mert igazán keményen dolgozott, hogy felkészüljön a következő szezonra. De előre tekintünk, várjuk a visszatérését." - szerepelt Whley nyilatkozatában.

A GM továbbra elmondta, hogy minél hamarabb meg fogják műteni a linebackert de jelenleg megjósolhatatlan visszatérésének várható ideje.

A Bills az idei szezonban szerződtette a New England Patriots lejáró szerződésű középső linebackerét Brandon Spikes-t akire így még nagyobb felelősség hárul majd első Buffalo-i évében. Alonso pótlására jelenleg Nigel Bradham pályázik a legnagyobb eséllyel akit a 2012-es Draft negyedik körében választott ki a csapat.

(nfl.com, Fotó: espn.go.com)