Panthers poszt preview: Quarterbacks

Van mit elemezni, amikor a roster 90 névből áll. Készülve a training camp-re, a #Panthers.com részletes pillantást vet minden egyes alakulatra, kezdve az irányítókkal.

Cam Newton

3379 yardot és karrier csúcsot jelentő 24 TD-t dobott, 13 interception mellett. Szintén karrier csúcsot ért el a 88,8-as QB rating-gel és a 61,73 százalékos pontosságával. 585 yardot és hat touchdown-t futott. Második alkalommal választották be a Pro Bowl-ba. Vezetett négy negyedik negyedbeli comeback-et, amivel a Carolina az utolsó 12 alapszakasz mérkőzéséből 11-et megnyert. Nagyobb vezetői szerep vár rá a negyedik szezonjában, és megpróbálja ismét a rájátszásba vezetni a Panthers-t - a franchise történetében most először két egymást követő évben.

Derek Anderson

Newton tartaléka a harmadik egymást követő évben, nem volt passz kísérlete 2013-ban. Három kényelmes győzelem alkalmával a mérkőzések végén lépett pályára, és rövid ideig helyettesítette a sérült Newton-t a St. Louis Rams elleni győzelem során. 10. NFL szezonját kezdi, miután a holtszezonban korlátlan szabad ügynökként aláírta új szerződését.

Joe Webb

Miután wide receiver-t játszott a Minnesota Vikings-ban 2013-ban, Webb újra irányító poszton szerepelhet, korlátlan szabad ügynökként érkezve a Carolina-hoz. Viszonylag kevés lehetőséget kapott az első három szezonjában, mindössze 853 passzolt yardot, három touchdown-t és öt interception-t tudott felmutatni - az Alabama-Birmingham egyetemen ezzel szemben 5771 passzolt yardot, 37 passzolt TD-t, 2774 futott yardot és 24 futott TD-t ért el.

Matt Blanchard

Az utolsó kilenc alapszakasz mérkőzést és a rájátszást a Carolina gyakorlata csapatában töltötte. Szabad ügynökként hosszabbította meg szerződését ebben a holtszezonban. 5106 yardot, 44 TD-t és hat interception-t dobott a Wisconsin-Whitewater egyetemen és nyert három NCAA Division III bajnoki címet.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu