Este rendezik a Kiegészítő Draftot

Továbbra sem pihenhetnek a csapatok hiszen este megrendezésre kerül a Kiegészítő Draft. Az úgynevezett Supplemental Draft (helyi idő szerint) 1 órakor veszi kezdetét. Azok a játékosok szerepelnek rajta akik valamilyen játékengedélyi problémák miatt lemaradtak az áprilisi játékosbörzéről. Ezt mindig csak igény szerint rendezik meg és a következő évi Draft jogokért cserébe lehet választani. A májusi rendezvénytől eltérően a mostani Draft elektronikusan zajlik.

Idén mindössze négy játékos szerepel a Kiegészítő Drafton. A New Mexico wide receivere Chase Clayton, a North Carolina linebackere Darius Lipford, a Virginia-Lynchburg defensive tackleje LaKendrick Ross és az SMU running backje Traylon Shead választható.

A szakértők mock draftja szerint ketten, LaKendrick Ross és Traylon Shead is elkelhet a draft hatodik vagy hetedik körében. Ez nagyon jónak számítana hiszen tavaly hatan indultak és egyiküket sem választották ki. Két éve is csak egy játékos kelt el, a Cleveland Browns igen tehetséges de egyben problémás elkapója Josh Gordon.

(nfl.com, Fotó: theboysareback.wordpress.com)

Címkék: nfldraft