Már csak három draftolt játékos nem írta alá a szerződését

A wide receiver Marqise Lee szerződtetésével az idei évben draftolt 256 játékos közül már csak hárman nem írták alá a profi szerződésüket.

A Cleveland Browns nyolcadik helyen kiválasztott cornerbackje Justin Gilbert, a Tennessee Titans által a 11. helyen draftolt offensive tackle Taylor Lewan és a Miami Dolphins harmadik körös offensive tackleje Billy Turner.

Gilbert nyeregben érezheti magát hiszen az új vezetőedző Mike Pettine kezdőként számít az Oklahoma State korábi cornerbackjére. Joe Haden kezdő helye megkérdőjelezhetetlen és csak a tavalyi kezdő Buster Skrine jelent potenciális veszélyt rá nézve így Gilbert biztosan kezdő lesz az első játékhéten.

Taylor Lewan kiválasztása a Draft első napjának egyik meglepetését jelentette. Nem a Michigan korábbi játékosának képességei hanem a poszt töltöttsége miatt okozott meglepetést. Michael Roos kilenc profi szezonja alatt mindössze egyetlen alkalommal hiányzott a Titans kezdőcsapatából és az offseasonban szerződtették a Baltimore Ravens korábbi falemberét Michael Oher-t.

Az új kollektív szerződés miatt viszonylagos pontossággal megmondható, hogy milyen szerződést fog kapni egy adott kiválasztott játékos így minden bizonnyal csak a bónuszok elosztásán megy a vita. Annyi viszont biztos, hogy az edzőtáborok kezdetére mindhárom játékos alá fogja írni a szerződését. A Browns edzőtábora az újoncok számára 23.-án, a Dolphins-é 24.-én míg a Titans-é 25.-én kezdődik majd.

(nfl.com, Fotó: fox6now.com)