Polgári pert indít orvosai ellen a támadófalember

Taylor Lewan-t a várakozásoknak megfelelően a Tennessee Titans elengedte az idei offseasonban. Ezzel a játékos jövője erősen kétségessé vált, nem kis részben azért, mert a veterán bal oldali tackle az utóbbi időben keresztszalag sérülések miatt több mérkőzést is kihagyott. Ennek oka, ami őt illeti, most pereskedés tárgyát képezi.

Lewan nemrég a Bussin' With the Boys Podcastban való szereplése során világossá tette, hogy polgári pert kíván indítani a 2020-as keresztszalag műtétjével kapcsolatban. Konkrétan a 2020 októberi műtéttel kapcsolatos emberek és szervezetek ellen emel vádakat, ami fordulópontnak bizonyult a karrierjében.

A 31 éves játékos abban az évben csak 5 mérkőzésn tudott pályára lépni a sérülése miatt. A következő szezonban vissza tudott térni, és 13 mérkőzésen játszott, de később azt mondta, hogy egy elhúzódó térdprobléma soha nem gyógyult meg teljesen. A 2022-es szezon 2. hetében újabb keresztszalag szakadást szenvedett, így a Titans megvált tőle.

Lewan a neves sebészt, Dr. James Andrews-t nevezte meg a per egyik alpereseként, ahogy azt Buck Reising az A to Z Sports-tól megjegyezte. Ha bebizonyosodna az igaza azzal valószínűleg rengeteg pénzt tudna elperelni de a játékos pályafutásának folytatása szempontjából nem sok mindenen változtatna. Lewan amúgy szeretne visszatérni a Titans-hez, korábban jelezte, hogy csökkentett fizetésért is játszana.

Fotó: sportingnews.com