A Panthers leigazolta Velasco-t és Matthews-t

A Panthers két támadót igazolt, Fernando Velasco (guard) és Kevin Matthews (center) személyében, nem sokkal a training camp előtt. A duót azért szerződtették, mert a Panthers lemondott Jared Wheeler -ről (guard) és Billy Boyko-ról (linebacker).

Velasco 11 meccsen kezdett centerként a Pittsburgh Steelers csapatában az előző szezonban, mielőtt Achilles-sérülést szenvedett. Draftolatlanként a Georgia egyetemről 2008-ban, Velasco aláírt a Tennessee Titans csapatával és miután az első két szezonban javarészt a gyakorló csapatban játszott, 2010-2012 között minden meccsen játszott. 2012-ben minden mérkőzésen kezdett - 13 alkalommal centerként, háromszor guard-ként.

Matthews, a Hall of Fame guard Bruce Matthews fia, draftolatlan újoncként érkezett a Tennessee Titans csapatához 2010-ben. 17 mérkőzésen háromszor kezdett a Titans-nél, három meccsen játszott újoncként, és 14 meccsen 2012-ben.

Matthews tavaly a Washington Redskins training camp-jén is részt vett, de az utolsó keretszűkítésnél lemondtak róla és visszatért a Titans-hez, de nem kapott játéklehetőséget. Ő volt a Texas A& kezdő center-e az utolsó 25 mérkőzésen.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu