Vikings előzetes: Safety-k

Training Camp Preview S_1A védelem utolsó vonalával foglalkozunk az elkövetkezendő posztban, jöjjenek a safety-k.

A defense-ből következzen most a safety poszt, ami az utóbbi időben javulást mutat.

Egy fecske nem csinál nyarat, de legalább ott van az a fecske. Harrison Smith a Vikings egyik legtehetségesebb játékosa, akinek nagyon sokat köszönhetünk.

A védelem utolsó vonalában már stabil a helye és továbbra is kirobbanthatatlan onnan, ez természetes. Párja nincs. Ez sajnos igaz, hiszen mellette Jamarca Sanford van, aki már nem számít olyan jónak, de jobb híján ő játszik. Ő a tavalyi szezonban sokszor sérüléssel bajlódott, így a helyére Andrew Sendejo állt be, aki egész jól végezte a feladatát. A korábban csak a special teamben szerepet kapó játékos, akár a kezdő szerepért is versenyben lehet Sanford-al.

Ehhez azonban még társul két játékos. Mistral Raymond és Antone Exum, akik mind versenyben vannak akár a kezdő pozícióért. Raymond már évek óta a csapat tagja, Exum pedig az idei drafton csatlakozott hozzánk. Jó kis versengés fog kerekedni a fennmaradó egy kezdő és 3 csere pozícióért.

Természetesen Robert Blanton, Brandan Bishop és Kurt Coleman is itt vannak, de jelenleg nem tudjuk elképzelni őket a keretben.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com