A GM is megszólalt Hardy-val kapcsolatban

Dave Gettleman megszólalt a jelenleg jogi ügyben érintett, Pro Bowler defensive end Greg Hardy-val kapcsolatban, amikor a játékosok megjelentek a Bank of America Stadium-ban az edzőtábor kezdetén.

"Folyamatosan beszélünk a játékosokkal arról, hogyan oldjanak meg sikeresen bizonyos szituációkat úgy, hogy sikeresek legyenek mind a pályán, és ami még fontosabb, az életben is." mondta Gettleman. "Ami Greg-gel történt, az nagy probléma, és nagyon kiábrándító. Ezek nagyon súlyos vádak."

A múlt héten, a bíró Hardy-t bűnösnek nyilvánította verbális fenyegetések és bántalmazás miatt. Hardy fellebbezett a döntés ellen, és lesz még egy bírósági tárgyalás egy későbbi időpontban.

"Tiszteletben tartjuk a tényt, hogy Greg már fellebbezett a döntés ellen, és joga van az esküdtszéki tárgyaláshoz." mondta Gettleman. "Felvettük a kapcsolatot a liga vezetésével. Nekik van egy személyes magatartása politikájuk, amiben mi is benne vagyunk. Tiszteletben kell tartanunk a jogi eljárást. Itt tartunk most. Ez nem egy könnyű szituáció. Ez már bírósági ügy, és tiszteletben kell tartanunk ezt a folyamatot."

Hardy lesz teljes jogú résztvevője lesz az edzőtábornak. Mind ezidáig az NFL vagy a Panthers nem hozott fegyelmi intézkedést.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu