Coughlin céljai a Buffalo ellen

Hajnalban megrendezik a szezon legelső mérkőzését, amelynek a New York Giants is részese lesz. Ellenfelük a Buffalo Bills, az összecsapás pedig Cantonban kerül megrendezésre. Több szempontból is speciális lesz a hétvége, hiszen beiktatják a Hall of Fame-be csapatunk korábbi kiváló defensive endjét, Michael Strahant.

Most azonban lássuk, hogy csapatunk vezetőedzője, Tom Coughlin mit is vár az összecsapástól?

"Egyértelmű, hogy nem úgy mész neki egy mérkőzésnek, hogy nem akarod megnyerni. Összességében azonban különös figyelmet fordítunk a szervezettségre, a cserékre és a büntetések minimalizálására. Meg akarjuk becsülni a labdát, nem akarjuk, hogy a mérkőzés kicsússzon a kezünkből. Megvalósítunk néhány olyan dolgot amit látni akarunk. Például szeretném hogyha jól haladna a futójáték és ezzel már a hétvégén is próbálkozni fogunk. Biztosan a Buffalo is hasonló dolgokkal készül."

Vajon mennyi fognak játszani a kezdők?

"Meglátjuk. Sok fog múlni a sérültek állapotától. Néhány pozíciónál kicsit nagy a káosz, így még nem tudjuk mi hogyan alakul. A csapat több részén is meg kell tudnunk ki milyen teljesítményre képes, vélhetően ezek a játékosok több lehetőséghez jutnak."

Az irányítókról is szó esett.

"Három van belőlük és mindhárman játszani fognak. Eli kezd, aztán ahogy alakul."

Mi pedig legyünk türelemmel és mind az öt mérkőzésen jusson az eszünkbe, hogy ez még csak az előszezon (0-16-os idényekor 4-0-val zárt a preseasonban a Lions). Valószínűleg egy teljesen átalakuló offense-t látunk majd, akiknek szükségük lesz erre az öt összecsapásra, hogy belerázódjanak. Azt se feledjük, hogy a csapatok nem mutatnak meg magukból mindent a preseason során és azon se lepődjünk meg ha kulcsjátékosaink nem fognak végig brillírozni.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: theprepcrew.wordpress.com