Anderson felkészült és vár

Amikor Cam Newton háttérbe szorult a holtszezonbeli edzések során, Derek Anderson-nak eszébe jutott, milyen érzés a No. 1 irányítónak lenni. Ez idő alatt a Panthers veterán backup irányítója emlékeztetett mindenkit arra, hogy képes kezelni ezt a felelősséget, ha szükséges.

"Ügyelnem kell arra, hogy top formában kell maradnom," mondta Anderson. "Dobni a labdát, biztosnak lenni abban, hogy a mechanika jó, és ha itt az ideje, hogy játszani kell, akkor készen álljak a játékra, és értsek mindent."

Anderson ismét korlátlan szabad ügynökké vált ebben a holtszezonban, és annak ellenére, más csapatok is érdeklődtek iránta, újra aláírt a Carolina-val a harmadik egymást követő holtszezonban - ezúttal egy kétéves szerződést.

"A családommal nagyon elégedettek vagyunk itt minden tekintetben. A feleségem szeret itt lenni, a kicsi is jöhet bármikor, szóval egy másik nagy dolog miatt miért mennék máshová, újra tanulni mindent, és megfelelni egy csomó új csapattársak, amikor szeretek itt lenni Nagyszerű város. Remek csapattársak." mondta Anderson.

Anderson feladata az, hogy az offense stabil legyen, ha pályára küldik. És annak ellenére, hogy csak nyolc meccsen játszott és négy passzával 58 yard-ot szerzett három Carolina-i szezonja alatt, Anderson biztosan magas szinten fog teljesíteni, ha kell.

"Személy szerint azt hiszem, én is lehetnék kezdő, de elégedett vagyok azzal, ahol a csapattal tartunk és a jelenlegi helyzettel," mondta Anderson. "Hajlandó vagyok játszani bármelyik pillanatban - nincs más út. Nem tudok menni az edzésre vagy egy mérkőzésre más felfogásban."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu