Továbbra is Matt Schaub gyakorol együtt az elsőcsapattal

Hiába a gyenge szezonkezet továbbra is Matt Schaub gyakorol majd együtt az elsőcsapattal. Az Oakland Raiders vezetőedzője Dennis Allen elárulta, hogy a Minnesota Vikings elleni hétvégi produkció ellenére is Schaub-é az összes elsőcsapatbeli snap. Derek Carr-nak így várnia kell, hogy együtt edzhessen a kezdőkkel bár a Vikings ellen látottakból kiindúlva nem csak Schaub-al van gond a kezdők közül.

"Ez jelenleg nem szerepel a terveink között. Az idő előrehaladtával ki fogunk értékelni mindent de Matt Schaub-al dolgozunk tovább mint kezdő irányító. Úgy gondolom jó munkát végez." - nyilatkozta Allen.

Schaub a hétvégén három támadósorozatban volt pályán. Négy átadása volt rossz amelyből az első majdnem interception lett és két harmadik driveban az elkapók nem tudták megfogni a labdát. A szakértők véleménye szerint a legnagyobb hiba az volt, hogy a fal nem tudta megvédeni Schaub-ot, de így vagy úgy három sikeres átadás azért kevés egy a kezdő posztra pályázó játékostól.

A jelentések szerint Carr kitűnően teljesít az edzéseken de ezt valahogyan nem tudta megmutatni szombat hajnalban. Passzonként átlagosan kevesebb mint 5 yardot szerzett ami a 16 átadásával együtt tipikus újonc teljesítménynek számít. A vélemények szerint eddig nem produkált olyat amivel kiérdemelte volna a nagyobb felelősséget.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: fansided.com, justblogbaby.com)