Megsérült Derek Carr

A Detroit Lions elleni győzelemnek nem lehetett maradéktalanul örülni ugyanis a negyedik negyedben megsérült az irányító Derek Carr. Egy passzt követően ráesett a Lions defensive endje Larry Webster amitől megsérült az újonc bordája. A vezetőedző Dennis Allen a mérkőzést követően elárulta, hogy a bordasérülés mellett agyrázkódása is volt és emiatt hozták le a pályáról.

Sérülése miatt bejött Matt McGloin és az irányítása mellett fordított a csapat. Carr hat támadósorozatot vezetett, ebből három pontszerzéssel zárult, 109 passzolt yardot és 1 touchdownt szerzett. 

"Láttam a fejlődést. Láttam némi javulást a pontosságán, javulást láttam a játékolvasásában és a passzolásán is. Ezeket pozitív jeleknek gondolom. Nyilvánvaló, hogy még sokat kell javulnia de fejlődőképes és sokat javult az első mérkőzése óta is." - nyilatkozta Allen Carr-ról.

A mérkőzésen megsérült a strong safety Tyvon Branch (boka), a running back Maurice Jones-Drew (ujj), a tackle Matt McCants (agyrázkódás) és a tight end Scott Simonson (agyrázkódás) is.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, profootballtalk.nbcsports.com Fotó: fansided.com)