Úgy tűnik, a kicker Graham Gano háta jobban van

Az egyik Panthers füves edzésen csütörtökön Graham Gano értékesített egy 70 yardos mezőnygólt.

"Ez mind a holder-en múlik, tényleg," mondta Gano, megjegyezve, hogy volt egy 75-yardos rúgása is előtte. "Amikor (a punter) Brad (Nortman) jól tartja a labdát, az nagyon megkönnyíti."

Gano, aki kihagyta a Panthers előszezon nyitó mérkőzését a fájó háta miatt, látszólag könnyen teljesítette a kihívásokat tavaly, amikor egy következetes fegyver volt az első teljes Carolina-i szezonjában. Most, miután aláírt egy négy éves szerződés hosszabbítást a holtszezonban, Gano előtt a feladat, hogy onnan folytassa, ahol abbahagyta, amikor a Panthers vendégül látja a Kansas City Chiefs-t vasárnap este.

"Fájt a múlt héten, hogy ültem a pálya szélén, és néztem a többieket, úgyhogy tényleg feltüzel, hogy újra ott lehetek velük ezen a héten," mondta Gano. "Jó kezelést és rehab-ot kaptam, megerősítettem minden izmomat a hátamban. igazán jól érzem magam, és izgatott vagyok a vasárnapi mérkőzés miatt."

A Panthers Graham-et az utolsó hat mérkőzésre igazolta a 2012-es szezonban, és miután stabilan teljesített, visszatért tavaly, és valóban ragyogó szezont produkált. Amellett, hogy mind a hat 50 yard feletti kísérletét érvényesítette (24/27 a teljes mutatója) Gano rúgásainak a 77,8 százaléka lett touchback - ami a legnagyobb az NFL-ben 1994 óta.

"Statisztikailag ez volt a legjobb évem, és úgy érzem, a két éves építkezés az elmúlt évben jött ki, folyamatosan javulok," mondta Gano, aki két szezonban a Washington Redskins rúgója volt, mielőtt a Carolina-hoz igazolt. "Alig várom, tovább fejlődjek."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu