Az előszezon 2. hetének vesztesei

Rex Ryan defensive backjei

A New York Jets védelmének sikeressége nagyban függ a secondary játékától ami rossz hír a számukra hiszen eddig csak szenved a csapat ezen egysége. Egyedül az újonc free safety Calvin Pryor hozza magát de az egész cornerback sor kiábrándító.

Manti Te'o, LB, San Diego Chargers

Ismét lábsérülést szenvedett a Chargers másodéves linebackere és jelenleg nem tudják megmondani, hogy mikor tud visszatérni a pályára.

Atlanta Falcons offensive line

A kezdő vakoldali tackle Sam Baker térdsérülést szenvedett és véget ért az idei szezonja. Az idei hatodik pick Jake Matthews lett a bal tackle ami nem az igazi helye. A Falcons az offseasonban sok időt fektetett a támadófal felépítésére és ez egy pillanat alatt összeomlott, mindent kezdhetnek elölről.

EJ Manuel, QB, Buffalo Bills

A vezetőedző Doug Marrone eredeti terve alapján Manuel nem játszotta volna végig a Pittsburgh Steelers elleni első félidőt de ez megváltozott mert látni akart egy befejezett támadójátékot. Ez nem történt meg és a Bills első csapata nem szerzett pontot az első három előszezon mérkőzésen.

Tom Savage, QB, Houston Texans

Az irányító a szakértőknél az egyik késői körös titkos favoritnak számított de mára már megváltozott a megítélése. Case Keenum mostanra egyértelműen megnyerte a tartalékirányító posztot Savage-al szemben aki az eddigi előszezon mérkőzéseken 2.75 yardot átlagolt passzonként.

Odell Beckham, WR, New York Giants

Kiválasztása óta egyetlen edzésen sem tudott sem tudott teljes munkát végezni és jelenleg nem is tudják megmondani, hogy mikor fog edzésbe állni. Az első alapszakasz mérkőzésen biztosan nem fog pályára lépni.

James White, RB, New England Patriots

Megkapta az esélyt, hogy együtt játszhasson az első csapattal de nem tudott élni vele. Ezzel valószínűleg véget ért az edzéseken mutatott jó teljesítménye miatti hypeolása.

Matt Schaub, QB, Oakland Raiders

A két mérkőzésen bebizonyosodott, hogy nagy baj van Schaub dobóerejével. Egyetlen olyan átadása sem volt sikeres amikor a labda 10 yardnál többet töltött a levegőben. A másodéves Matt McGloin-nak 10 ilyen átadása volt. Egyes szakértők nem csak Derek Carr-t hanem McGloin-t is Schaub elé teszik a rangsorban.

Trent Richardson, RB, Indianapolis Colts

A két évvel ezelőtti harmadik pick továbbra sem boldogul Indianapolisban, valami mintha megtört volna benne a tavalyi eltradelésekor.

St. Louis Rams running back sor

A 2012-es második körös Isaiah Pead kiesett az egész szezonra és az újonc Tre Mason nagyon gyengén teljesített az előszezon mérkőzéseken. Steven Jackson távozásával egyértelműen ez lett a legnagyobb hiányposztjuk.

(nfl.com, Fotó: isportsweb.com, cbssports.com, buffalonews.com)