Akiknek veszélyben lehet a helye a Giants-nél

Több olyan játékos is van a New York Giantsnél, akiknek csapatba kerülésére néhány hete nagy eséllyel lehetett volna fogadni. Ez megváltozott, hiszen több rutinos kerettag is alaposan visszazuhant a ranglétrán és az utolsó két hétben azért kell küzdeniük, hogy visszatérjenek a pályára, ha pedig ott vannak akkor produkáljanak is valamit. Most lássuk kik ők.

Mario Manningham

Mindenki örömmel fogadta a visszatérését, hiszen korábban szép éveket húzott le New Yorkban és legutóbbi Super Bowl győzelmünkből is alaposan kivette a részét. San Francisco-ban jól kezdődött a bemutatkozása, de a 2012-es alapszakasz végéhez közeledve súlyos térdsérülést szenvedett, ami még mindig hátráltatja. Jerrel Jernigan nem találja önmagát az oldalvonal mellett, Odell Beckham Jr. pedig még nem lépett pályára, így szükség lenne egy elkapóra, de Manningham egyelőre a harmadik csapatban kapott csak lehetőséget. Corey Washington és Marcus Harris eddig remekelt, így rutinos elkapónk akár csapat nélkül is maradhat ősszel.

Trindon Holliday

Nagy hiányt pótolhatna, hiszen klasszis kick- és punt returnerről beszélünk. Hátránya, hogy bármikor képes elejteni a labdát és elkapóként gyakorlatilag nulla. A sérülésekkel neki sincs szerencséje, az előszezonban még nem tudott pályára lépni és ha ez így marad, akkor minden bizonnyal szabadügynökké válik. Visszatérése esetén szintén szükség lesz egy-egy nagy játékra tőle és az sem válna kárára, ha az offense-ben is valamennyire megállná a helyét.

John Jerry

Miamiban kezdőként szerepelt, de közel sem biztos, hogy ő lenne az ideális megoldás a jobb oldali guard feladatára. Az offseasonban térdműtéten esett át, de az edzőtáborra már visszatérhetett. Posztján elsősorban Brandon Mosley-val és Weston Richburggel próbálkozik az edzői stáb, de csereként szóba került Dallas Reynolds is, ennyi játékost pedig képtelenség megtartani. Nincs akkora veszélyben a helye, mint előző két játékosunknak, de teljesítenie kell Jerry-nek.

Mike Patterson

Őt vállsérülés hátráltatta, a hiányából pedig többen is profitáltak. Johnathan Hankins második évére kezdővé válhat. Nemcsak ő az aki feljebb léphet a ranglistán, de Markus Kuhn is jól mozgott az eddigi mérkőzéseken és nem szabad leírni Jay Bromley-t sem, aki kellemes meglepetésnek tűnik. Nagy meglepetés lenne ha végül kimaradna Patterson, de helye még nem mondható száz százalékig biztosnak.

Jayron Hosley

Tavalyi éve gyengére sikerült és a cornerback poszt is megerősödött, de azért mégis egy harmadik körös választottról beszélünk. Ehhez képest az előszezonban borzasztóan játszott, sorra szedte be a büntetéseket és 4 mérkőzéses eltiltása sem neki kedvez. Innentől az lenne meglepetés, ha maradna.

Cooper Taylor

Ő nem szerepelt rosszul, de sérülése miatt valószínűleg IR-en köt ki. Nagyon rossz hír ez neki, hiszen második évéhez érve végre a pályán is mutathatott volna valamit.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Forrás: bigblueinteractive.com