Felépült Jon Beason

A New York Giants középső linebackere lekerült a PUP listáról és teljes értékű edzésmunkát végzett. Az egyik tavaszi OTA-n szenvedett lábtörést, azóta nem készülhetett társaival. Vajon visszatérhet a Lions ellen?

Tom Coughlin a következőket nyilatkozta erről:

"Sok snapet fog kapni a gyakorlásokon és ha jól reagál rájuk, akkor megkapja a lehetőséget. Végig edzett, keményen dolgozott és nem esett vissza. Azt hiszem ez a kulcs. Az orvosi stáb nagyon elégedett vele. A jelenléte sok mindent meg fog változtatni. Imádja a játékot, biztatja a többieket és mindig keményen odateszi magát."

Beason szintén örül a visszatérésnek:

"Mindig is szerettem 'zúzni'. A kemény munka a nehéz napokon meghozza a gyümölcsét. Ezt hiányoltam a legjobban az oldalvonal mellett. Nehéz vezetőnek lenni, ehhez konzisztensen kell szerepelned. Nem lehetsz  vezér ha nem tudod felrázni a többieket. Hogyan tudnám megmondani a többieknek, hogy mit csináljak mikor a pálya mellett a gatorade-t szürcsölöm?"

Egyelőre azonban még ő sem tudja, hogy mennyit szerepelhet hétfőn.

"Egyelőre nem tudom mekkora szerep hárul rám. Megpróbálok élni a lehetőséggel amit kapok. Be akarom bizonyítani, hogy szükség van rám. Ezen kívül azt hiszem, hogy bíznak bennem, viszont nekem is bizonyítanom kell magamnak. Tökmindegy, hogy Eli-ról, vagy pedig egy újoncról van szó, minden nap meg kell küzdened a bizalmukért. Azt hiszem hétvégére ők is magabiztosak lesznek a szereplésemmel kapcsolatban."

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: standingosports.com