Kérdéses Cam Newton játéka

Cam Newton a Panthers irányítója teljes körű résztvevője volt a pénteki edzésnek és az irányító a "megkérdőjelezhető" listán szerepel az alapszakasz nyitó mérkőzés előtt.

"Cam minden gyakorlatot megcsinált ma. Voltak dobásai. Ez egy jó jel." mondta Ron Rivera. "Úgy érzem, jobban van. Megtette a következő lépést."

De Newton, aki már régóta küzd a bordái fájdalmával, elég jól van a vasárnapi kezdéshez? Rivera áttekinti Newton javulását, mielőtt meghozza ezt a döntést. A döntés szombaton vagy a mérkőzés napján születhet meg.

"Meg fogom hallgatni, amit mondanak," mondta Rivera. "Meg fogom hallgatni a fiatalembert . Meg fogom hallgatni az edzőket, és azután hozok döntést. Figyelembe véve az egészségi állapotát és a csapat érdekeit."

LINEUP: Rivera ismertetett néhány felállásbeli döntést a vasárnapi mérkőzésről.

Roman Harper kezd strong safety-ként, és az újonc Bene Benwikere lesz a nikkel cornerback. A cornerback Charles Godfrey - egy korábbi safety, aki versenyzett a nikkel szerepért is - lesz a tartalék mindkét poszton.

"Roman-nal kezdünk (a strong safety poszton), tudva, hogy ő nem játszott sokat az előszezonban," mondta Rivera. "Ha valami nem működik, ott lesz Charles Godfrey."

Az edzői stáb még nem döntötte el, hogy Chase Blackburn vagy AJ Klein lesz a harmadik kezdő linebacker, de Rivera azt mondta, ideális esetben mindketten fognak játszani.

"Ezt beszéljük meg most," mondta Rivera. "Ha van 60 játékunk, az egyikük remélhetőleg kb. 30, a másikuk pedig remélhetőleg szintén 30 play-t játszik majd."

Az újonc Trai Turner játszani fog vasárnap, de Fernando Velasco is rengeteg szerepet kaphat a jobb guard poszton.

"Trai-al kapcsolatban óvatosnak kell lenni - ez tényleg az első hét, amikor dolgozott az elmúlt két és fél hétben," mondta Rivera. "Ez aggodalomra ad okot kondicionális szempontból. Nem akarod kidobni őt oda, és egy rásérülést összeszedni, hogy elveszítsük a következő három-négy hétre."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu