Rolando McClain kezdő lehet Dallasban

A korábban már visszavonult linebacker Rolando McClain-t az idei offseasonban szerződtette a Dallas Cowboys és minden eselye megvan rá, hogy az idei szezonban a csapat kezdő védője legyen. A Cowboys mindenhatója, Jerry Jones véleménye szerint McClain története nem mindennapos és ebben igaza is van.

McClain korábban egyszer már visszavonult és miután az idei próbálkozása sem járt sikerrel a Baltimore Ravens-nél újfent a visszavonulás mellett döntött. 2012 novembere óta nem lépett pályára az NFL-ben és két év alatt három alkalommal is letartóztatták de az idei szezonban Ő helyettesítheti majd az egész szezonra kidőlt Sean Lee-t.

McClain-t a 2010-es Draft nyolcadik helyén választotta ki az Oakland Raiders de nem volt képes folyamatosan jó teljesítményt nyújtani. A gyengébb teljesítmény és a pályán kívüli problémák miatt három szezon után szerződést bontottak vele. Ezt követően a Ravens jatékosa lett de itt is megbukott. Nehéz elhinni, hogy ilyen hosszú kihagyás után jobb formában lenne mint valaha is volt.

(nfl.com, Fotó: pro32.ap.org)