Több hétre is kiesett a Browns kezdő futója

A Cleveland Browns-nak egy ideig nélkülöznie kell a csapat kezdő running backjét. Az idei offseasonban szerződtetett Ben Tate-nek térdsérülés miatt előreláthatólag kettő, de akár négy hetet is ki kell majd hagynia. Jó hír, hogy nem kell megműteni a futót így biztosan nem kell ennél hosszabb kihagyással számolnia.

Tate szabadügynök lett az idei offseasonban és a Browns kétéves, 6 millió dolláros szerződést kötött vele. A legnagyobb kérdés az volt vele kapcsolatban, hogy egészséges tud-e maradni egy egész szezonon keresztül. A tavalyi alapszakasz utolsó két mérkőzését bordasérülés miatt ki kellett hagynia és eddigi hároméves pályafutása során még egyszer tudott pályára lépni az összes mérkőzésen.

A Steelers elleni vasárnapi mérkőzésen 6 futókísérlete volt, 41 futott yardot szerzett és nagyon jónak számító 6.8 yardot átlagolt futásonként. Sülése után a két újonc futó Terrance West és Isaiah Crowell is kitűnően teljesített. West 100 futott yarddal míg Crowell két futot touchdownnal zárta a találkozót. A két újonc miatt a Browns-nak nem kell túlságosan aggódnia Tate kiesése miatt.

(nfl.com, Fotó: fansided.com)