A Ravens könnyedén átlépett a Steelers-en

A második játékhét nyitómérkőzésén a Baltimore Ravens hazai pályán könnyedén, 26-6-ra legyőzte a csoportrivális Pittsburgh Steelers csapatát. Három turnover is közrejátszott, hogy a hazaiak nagyon simán megnyerték a mérkőzést. A Ravens volt az idei hét legtöbbször emlegetett csapata a botrányba keveredett, majd elküldött running back Ray Rice miatt de a pályán meg sem látszott a csapaton a médiafelhajtás.

Rice eltiltása (majd kivágása) után kezdővé előlépő Bernard Pierce 96 futott yardot, míg a tartalék futó Justin Forsett 56 futott yardot szerzett a mérkőzésen. Joe Flacco mondhatni szép nyugodtan végigjátszotta a találkozót, 29 passzkísérletéből 21 sikeres volt, 2 touchdownt és 0 interceptiont szerzett.

A két TD passzt a csapat új tight endjének Owen Daniels-nek osztotta ki de a szintén idei szerzemény Steve Smith is jól teljesített. A Panthers korábbi veterán elkapója 6 elkapással és 71 elkapott yarddal zárta a találkozót.

A Steelers oldalán Ben Roethlisberger már sokkal pontatlanabb volt mint kollégája. 37 passzkísérletéből 21 volt sikeres, 217 passzolt yardot és 1 interceptiont szerzett (felpattanó labda). Le'Veon Bell 59 futott yardot szerzett míg a mérkőzés legeredményesebb elkapója Antonio Brown lett a maga 90 elkapott yardjával.

A mérkőzés rövid összefoglalójáért kattints IDE!

(nfl.com, Fotó: o.canada.com)