A Megatron elleni védekezésről

Amikor szerdán a média a Panthers öltözőbe költözött, az elkapó Calvin Johnson nevét említették vagy egy tucatszor. Ez várható, ha a Detroit Lions az ellenfél. Milyen váratlan dologgal tud egy draftolatlan másodéves cornerback felkészülni arra, hogy levédekezze az All-Pro Megatron-t. Ez egy kihívás Melvin White-nak, a kevéssé ismert cornerback-nek, aki a Louisiana Lafayette egyeteméről jött.

White a 2013-as szezon utolsó 10 mérkőzésén kezdett , és szerzett 45 tackle-t, két interception-t - amelyek közül az egyiket visszavitte touchdown-ra - négy passz levédekezést és egy kierőszakolt fumble-t.

Kezdett a múlt heti szezonnyitón, és Antoine Cason-nal a Tampa Bay elkapógárdáját, Vincent Jackson-t és Mike Evans-t összesen kilenc elkapásból 73 yard-on tartották.

Következik a nagy teljesítményű Detroit-i támadás, címlapon Johnson-nal, aki 164 yard-ot, két touchdown-t szerzett az 1. héten.

"Ez az, amiért élsz, kapni egy esélyt, hogy játssz az ellen, akit úgy neveznek, mint az egyik legjobb a játékban," mondta White. "Nincs semmi több, ami izgatna téged."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu