Meccslabdák: Lions - Panthers

DE Mario Addison: Egy szezonnal ezelőtt, stabil tagjaként a védelem rotációjának, minden meccsen játszott, két alkalommal kezdőként, Mario Addison 2.5 sack-et szerzett.

Vasárnap, Addison szerzett 2,5 sack-et - mindet a negyedik negyedben.

"Amikor kapok egy esélyt, mindent beleadok." mondta Addison. "Mindannyian szerepet kapunk a csapatban, és mindenki fontos szerepet játszik. Az én feladatom az, hogy használjam azt a sebességet, amit Isten adott nekem, és ezt tettem." 

RB Jonathan Stewart: Bizonyos szempontból több elkapó is megérdemelné a meccslabdát. A tight end Greg Olsen vezette a Panthers-t hat elkapással, 72 yarddal; Jason Avant megszerezte első touchdown-ját a Panthers-ben; Brenton Bersin első NFL elkapását teljesítette; az újonc Kelvin Benjamin nem először elképesztő elkapást mutatott be. 

De ellentétben az elkapókkal, Stewart egyedül állt a backfield-en - a szó szoros értelmében. DeAngelo Williams inaktív volt egy comb sérülés miatt, Mike Tolbert és Fozzy Whittaker a mérkőzés során sérült meg, Stewart egyedül maradt. Mégis futott, nem kímélve magát, 37 fontos yardot szerezve, a legfontosabb kettőt akkor, amikor a negyedik negyedben touchdown-t szerzett. 

CB Antoine Cason: Cason kivette a maga részét a Lions wide receiver, Calvin Johnson elleni csatából, és segített 83 yardon tartani. 

A 10 tackle mellett, Cason kierőszakolt két fumble-t és az egyiket vissza is hordta. 

"Láttam a labdát, és a szemem felvillant," mondta Cason. "Ököllel keményen odaütöttem a labdára, ahogy csak tudtam, és kijött. Megkerestem a tülekedésben, és csak fedeztem." 

K Graham Gano: Gano-nak valószínűleg nem kell meccslabda, valószínűleg azt fogja megtartani, amit egy fumble után magához szorított.

"A srácok nevettek," mondta Gano. "Nem számítasz arra, hogy egy kicker fumble recovery-t szerez."

Gano beszélt néhány csapattársának a múlt héten arról, hogy majdnem volt egy fumble recovery-je, amíg a Washington Redskins-ben játszott. Vasárnap volt egy igazi, amikor a linebacker Ben Jacobs kiütötte Jeremy Ross kezéből a labdát a negyedik negyedben, egy kickoff visszahordásnál.

"Az edző mindig azt mondja:" Ne légy olyan kicker, aki csak lekocog a pályáról."" mondta Gano. "Igyekszem mindig ott lenni."

Gano mindig ott tartja a lábát. Míg a Lions újonca, Nate Freese kihagyott két 49 yardos field goal-t az első félidőben, a Panthers 6-0-ra vezetett a félidőben, köszönhetően a 29 yardos és 53 yardos Gano mezőnygóloknak.

"Örülök, hogy az edző bizalmat ad a hosszú field goal-oknál," mondta Gano. "Ha hívnak, muszáj kimenni, és végrehajtani."

Defensive coordinator Sean McDermott: Egy héttel azután, hogy a támadó koordinátor Mike Shula egy tökéletes játék tervet készített a backup QB Derek Anderson számára, McDermott védekező terve a Lions 12 drive-jából 11-et pont nélkül tartott. 

"Kiemelném Sean McDermott-ot, a (secondary/passz védekezés koordinátor) Steve Wilks-t és a (defensive asszisztens/defensive back edző) Curtis Fuller-t," mondta Rivera. "És a többi defensive edzőt. A secondary kimagasló volt. A pass rush kiváló volt. Sokat zavarták az irányítót."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu