A linebacker-ek készek jóvátenni a hibákat

A Carolina linebacker-ei a múlt heti Pittsburgh elleni vereséget a szívükre vették. 

"Ez nekünk személyes dolog," mondta a linebacker Chase Blackburn.

A védelmi koordinátor, Sean McDermott azt mondta, sokszor többet lehet tanulni a vereségből, mint a győzelemből, és a linebacker-ek egyetértettek vele. A megalázó jellegű, 37-19-es vereség, amely alatt a Panthers 264 futott yard-ot engedett, egyenesen riasztó volt.

"Nem voltunk egyenrangúak. Sokat tanultunk arról, hogy min tudunk javítani." mondta AJ Klein.

"Néha ezekből a játékokból könnyebb tanulni, mint egy szoros meccsből." tette hozzá Blackburn.

Ezen a héten a linebacker-ek a figyelmet a Baltimore Ravens-re fordítják, de a csoport nem lehet teljes erejében. Thomas Davis csípő sérüléssel küzd és combhajlító sérülést szenvedett a múlt heti meccsen. Hiányzott az edzésről szerdán és korlátozott munkát végzett csütörtökön. 

"Nagyon igyekszem, hogy túljussak ezen a combhajlító dolgon," mondta Davis. "Ez a fő célom - megpróbálni vasárnap, és arra törekedni, hogy elég egészséges legyek hozzá." 

Davis küzdött a fájdalommal a Steelers ellen, de nem volt a régi robbanékony önmaga. Azonban ez a kényelmetlenség nem fogja távolt tartani őt a pályáról.

Ha Davis nem tud játszani, a Panthers Chase Blackburn-t játszatja, aki 43 mérkőzésen kezdett pályafutása alatt. És Klein - a Panthers harmadik kezdő linebacker-e - képes végrehajtani a feladatát, ha szükséges. 

"Chase és AJ egyaránt játszott már, és kezdtek," mondta Luke Kuechly. "Chase-nek tényleg nem kell sok ismétlést az edzésen, hogy készen álljon a játékra. Thomas ott lesz, ha tud. Ha nem, a többiek majd előrelépnek és jók lesznek."

"Készen állunk a játékra." mondta Blackburn.

Blackburn ösztönzően lépett fel a pálya szélén a múlt heti vereség vége felé. A védelem játékosai már egy kicsit levertek voltak, amikor Blackburn mindenkihez odament a védelben és energikusan megosztott néhány biztató szót. 

"Ez nem egy végig sima út - Csak azt akartam, hogy mindenki rájöjjön erre." mondta Blackburn. "Azt hiszem, a srácok fel akarnak ébredni."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu