Ogbonnaya készen áll a játékra

A running back Chris Ogbonnaya igazi csapattagnak érezhette magát szerdán. Az első alkalommal edzett a Panthers csapatában, és máris megkapta a becenevét Cam Newton-tól - Obi-Wan Kenobi. 

"Cam egy nagyon energikus srác." mondta Ogbonnaya mosolyogva. "Már alig várom a lehetőséget." 

Ogbonnaya, aki 46 NFL meccsen játszott, 660 futott yard-ot és 714 elkapott yard-ot szerzett karrierje során, azonnali segítség a Carolina csapatának, akik egészséges futók hiányában szenvednek. A 6 láb magas, 225 font súlyú játékos tud játszani running back és fullback pozícióban is. És mint korábbi Cleveland Brown játékos, van tapasztalata egy hasonló rendszerben. 

"Chris-nek volt egy jó napja. Egy okos fiatalember. Egy nagyon hasonló rendszerben játszott. Van egy csomó átfedés a rendszerekben," mondta Ron Rivera. "Úgy tűnt, hogy szépen elsajátította." 

Ogbonnaya elmondta, kellemesen érezte magát az első edzésen, mióta a Browns az utolsó keretszűkítésnél elköszönt tőle. 

"Ez a hatodik évem a bajnokságban, szóval már játszottam egy kicsit a labdával," mondta Ogbonnaya. "Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy elsajátítsam a dolgokat, amilyen gyorsan csak lehetséges, és készen álljak." 

Előfordulhat, hogy a Panthers-nek azonnal szüksége lesz a játékára. 

"Nézd meg - két fullback és három futó sérült," mondta Rivera. "Ez a fajta a legfélelmetesebb dolog." 

Rivera szerint a Panthers-nek valószínűleg szüksége lesz Ogbonnaya-ra, aki már running back-ként és fullback-ként is kezdett, amikor a Carolina vendégül látja a Chicago Bears-t. 

Ogbonnaya bízik abban, hogy készen lesz. 

"Amikor megkapod a következő lehetőséget, a legjobbat kell nyújtani, és előlépni," mondta Ogbonnaya. "Ha engem hívnak, kész leszek."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu