Elküldték a Lions kickerét

"Kickers Are People Too" - hangzik a híres mondat. Az NFL csapatokban a kickerek és punterek szinte mindig a sor végén állnak azonban rengeteg mérkőzésen pont az Ő szereplésük dönt a találkozó végkimeneteléről.

Így volt ez vasárnap a Detroit Lions és a Buffalo Bills mérkőzésén is. A Lions kickere Alex Henery mindhárom mezőnygólkísérletét elrontotta míg a másik oldalon Dan Carpenter négyből hármat berúgott és a Bills végül három ponttal megnyerte a találkozót.

A mérkőzés után a legtöbb szurkoló és szakértő előrevetítette, hogy el fogják küldeni a Lions kickerét és ez tegnap be is következett. A Lions tegnap bejelentette, hogy elküldte a negyedik profi szezonjában járó Henery-t.

A rúgó elküldése mellett arra is fény derült, hogy a Lions a mai napra edzésre hívott pár szabadügynök kickert akik között ott van a veterán Jay Feely és a Denver Broncos.tól a múlt pénteken elküldött Matt Prater is. Várhatóan a mai napon le is szerződtetik a csapat új kickerét és nagy valószínűség szerint Prater lesz a befutó.

(nfl.com, Fotó: freep.com)