A terv ugyanaz Sanchez ellen is

Az Eagles változtatása irányító poszton nem változtat semmit a Panthers tervein a hétfő esti meccsre nézve.

"A felkészülés még mindig ugyanaz." mondta a cornerback Josh Norman.

Nick Foles kulcscsont törést szenvedett a második negyedben a Philadelphia 31-21-es győzelme során, a Houston Texans ellen a múlt héten. Mark Sanchez (15/22, 202 yard, két TD, két interception), aki helyettesíti Foles-t, először kezd 2012 óta, amikor még a New York Jets-ben játszott.

Kezdeni az NFL-ben nem újdonság Sanchez-nek. A korábbi első körös pick 62 alapszakasz meccsen kezdett az öt Jets-ben töltött éve alatt, hozzásegítve a csapatot az AFC Championship címhez 2009-ben és 2010-ben.

"Mark Sanchez egy fantasztikus játékos." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Sok sikere volt már."

Sanchez egyike a liga nagyszerű irányítóinak, így a Panthers-nek van elképzelése arról, mire lehet képes.

"Sanchez felkészült lesz." mondta a linebacker Luke Kuechly. "Nem fogja csak úgy eldobni a labdát, abban az értelemben, hogy ne tudná, mit csinál. A legtöbb, amit az offense-ben csinálnak, marad ugyanaz."

Sanchez fogja irányítani a gyors tempójú offense-t, amit a vezetőedző Chip Kelly hozott Philadelphia-ba, és a Carolina is erre összpontosít, nem az irányító egyéni játékára.

"Érdekes lesz látni, hogy hogyan kezeli azt, amit csinálnak." mondta Rivera. "De nem feltétlenül az egyénre készülsz, amikor felkészülsz arra, amit csinálnak."

A Carolina védelme tudja, hogy továbbra is elkötelezettnek kell lennie amellett, hogy a saját támadó szemléletével elfojtsa az Eagles-t. És hogy végül eljusson az irányítóhoz, nem számít, hol áll a depth charton.

"Hatással kell lennünk rá a végeredmény miatt - ez határozza meg, hogy nyerünk vagy veszítünk." mondta a defensive end Charles Johnson. "A D-line-nak el kell jutnia oda. Tudjuk, hogy meg kell változtatni a végeredményt."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu