A szezon hátralevő részére kiesett a Dolphins legjobb támadójátékosa

A Detroit Lions elleni hétvégi vereség mellett a Miami Dolphins a mérkőzésen elvesztette legjobb támadójátékosát is. A bal tackle Branden Albert-nek megsérült a térde és az MRI vizsgálat bebizonyította, hogy elszakadt a falember kereszt, és oldalszalagja is így sérültlistára kellett tenni a támadót amivel véget ért az idei szezonja.

A korábbi elsőkörös választott falember az idei szezonban érkezett a Kansas City Chiefs csapatától. Ötéves, 47 millió dolláros szerződést kötött a Dolphins-al ami 20 millió dollár garantált keresetet tartalmaz. Pénzügyi oldalról nézve némileg szerencsés, hogy Albert az idei szezonban esett ki hiszen most "csak" 4.225 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából míg az utolsó négy szezon mindegyikében átlépni majd a 10 millió dollár helyet.

Albert kiesése hatalmas veszteséget jelent a Dolphins számára, hiszen All-Pro formában teljesített a szezonban. A Lions ellen a csapat idei elsőkörös választottja, a jobb tackle Ja'Wuan James került át a bal oldalra de nem ez az igazi posztja. Csütörtök este mi is élőben megnézhetjük majd hogyan teljesít új posztján a Buffalo Bills kellemetlen védőfala ellen.

(nfl.com, Fotó: profootballtalk.nbcsports.com)